Huaweilta mahdollisesti kaksi uutta Nova-sarjan puhelinta vielä tällä viikolla

Suuret elektroniikka-alan messut, nimeltään IFA, alkavat tällä viikolla Berliinissä, ja tuttuun tapaan monet valmistajat ovat messuilla tai messujen yhteydessä esittelemässä uusia puhelinmalleja. Yksi näistä valmistajista on kiinalainen Huawei.

Aiemmin huhuttiin, että Huawei saattaisi esitellä uusia Mate-sarjan puhelimia, kuten Mate 9:n tai Mate S2:n, IFA-messujen yhteydessä, mutta Huawein johdon kerrottiin sittemmin sanoneen, että Mate-sarjan laitteita pitää odotella hieman pidempään. Sen sijaan odotettavissa on uutuuksia keskihintaluokkaan.

Nyt Huawein johto on innostunut hehkuttamaan tulevia julkistuksia kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa, ja julkaissut kaksikin erilaista teaser-kuvaa. Kuvissa näyttäisi hahmottuvan mahdollisesti yksi tai kaksi uutta puhelinmallia, mutta paljoakaan enempää ei kuvien perusteella voi sanoa.

Huawein on jo aiemmin huhuttu julkaisevan uuden, erityisesti naisille suunnatun Nova-puhelinmallin tai -malliston, ja onkin mahdollista, että juuri Nova-brändiä esitellään tällä viikolla. Huawei järjestää tilaisuutensa Berliinissä torstaina 1. syyskuuta.