Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Honorin uudella suomalaisella brändilähettiläällä kuvassa kädessä jo Honor 8

Huawei on nyt vahvistanut, että sen Honor-brändin uusi lähettiläs Suomessa on vapaaottelija Makwan Amirkhani.

Virallisesti tänään vahvistettua tietoa Huawei pohjusti jo Instagram-tilillään viikonloppuna postaamalla profiiliinsa kuvien sarjan, jossa jo aiemmin vihjailtu tieto vankistui. Lisäksi uusissa kuvissa Amirkhanilla on jo selkeästi kädessään uusi Honor 8 -puhelin, jonka julkistuksen Eurooppaan pitäisi olla ohjelmassa parin päivän kuluttua 24. elokuuta. Vielä tänään ei Huawei Honor 8:n tulosta hiiskahtanut.

 

– Honor on Huaweille tärkeä brändi, jonka menestys Suomessa on toiminut esimerkkinä myös muille markkinoillemme kansainvälisesti, summaa Honor-brändistä vastaava Huawein Suomen markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.

– Se, että Huawein kaltainen yhteistyökumppani lähtee tukijaksi, on iso askel minulle sekä kamppailu-urheilulle, etenkin kun ensimmäisessä sponsorointiyhteistyössäni kyse oli ilmaisesta t-paidasta. Tämä osoittaa, että pitää vaan uskoa tekemiseensä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, sanoo puolestaan Makwan Amirkhani.

Aiemmin Honor 7:n yhteydessä sen mainoskasvoina toimivat muun muassa artistit Sanni sekä Spekti sekä joukko Huawein sponsoroiman Jokereiden pelaajia.

– Lähettilään valinta on aina strategista. Käyttäjäkokemuksen ohella Honor-puhelinten kohderyhmälle on tärkeää kokea omakseen myös brändimarkkinointimme. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda Honorin For the brave -ideologiaa esille lokaalilla tasolla. Makwan Amirkhani täyttää ajan henkeä seuraavan Honor-brändin arvot; positiivisuus, sisukkuus ja itsensä haastaminen, toteaa Sofia Lehtimäki Huaweilta.

Honor 7:n seuraaja Honor 8 on julkistettu jo Kiinassa kuukausi sitten

Honor 8:ssa designin pääroolin varastaa lasi, jota löytyy myös takaa puhelimesta. Etupuolen valtaa 5,2-tuumainen 1920 x 1080 pikselin näyttö, jonka yläpuolella on kahdeksan megapikselin etukamera ja takaa löytyy puolestaan 12 megapikselin ja f/2.2-aukon tuplakamera sekä sormenjälkitunnistin. Lisäksi Honor 8:n sisuksissa piilee Kirin 950 -järjestelmäpiiri.