Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uudet Huawei-huiput saapuvat Suomeen pian

Huawei on ilmoittanut tuovansa Suomeen koko P9-puhelinmallistonsa. Aiemmin täkäläisiin kauppoihin saapunut P9 saa siis pian seurakseen kaksi muuta uutuuspuhelinta: P9 Liten ja P9 Plussan.

Huawei P9 Plus Vienna Grey -värissä.

 

Huawei esitteli P9 Plussan perinteisen P9-puhelimensa rinnalla huhtikuussa. 5,5-tuumaisen huippupuhelimen avainominaisuuksia ovat P9:stäkin tuttu kahdeksanytiminen ja 64-bittinen Kirin 955 -järjestelmäpiiri, neljän gigatavun RAM-muisti, 64 gigatavun tallennustila, takaa löytyvä kaksoiskamera ja Rapid Charge -pikalatausteknologiaa tukeva 3400 milliampeeritunnin akku. Erikoisuutena puhelimen näyttö tunnistaa kaksi eri voimakkuuksista painallusta, kiitos Press Touch -nimellä kulkevan paineentunnistuksen.

P9 Lite taas putoaa P9:n tapaan 5,2 tuuman kokoluokkaan. Tällä kertaa järjestelmäpiiri on kuitenkin hillitympi kahdeksanytiminenKirin 650, jonka tukena on kolme gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Kuvaaminen hoituu 13 ja 8 megapikselin kameroilla ja puhelin tukee lisäksi kahden SIM-kortin käyttöä. Molemmista uusista P9-versioista löytyy takakuoreen istutettu sormenjälkitunnistin ja P9:stä tuttu muotoilu.

P9 Plussan ennakkomyynti alkaa tänään 18. toukokuuta. Huawein mukaan P9 Plussaa tullaan myymään rajoitetun ajan erikoispakettitarjouksella, jossa Vienna Grey -värisen puhelimen ja Huawei Watch -älykellon saa yhteishintaan 799 euroa. P9 Lite taas saapuu myyntiin toukokuun lopulla hintaan 329 euroa ja on saatavana kolmessa värissä: mustana, valkoisena ja kultaisena.

Huawei P9 Lite kolmessa värissä.