Honor vahvisti: Taittuvanäyttöinen Magic Vs -huippupuhelin julkistetaan 23. marraskuuta Kiinassa - ensimmäinen kuva julki jo nyt

Honor vahvisti jo aiemmin julkistavansa uutuuksia kotimarkkinoillaan Kiinassa 22.-23. marraskuuta.

Honor on esittelemässä uuden MagicOS 7.0 -ohjelmistonsa, mutta myös uutuustuotteita. Näihin lukeutuu uusi lippulaivapuhelin, taittuvanäyttöinen Honor Magic Vs.

Nyt Honor on jo julkaissut Magic Vs:stä ensimmäisen yltä löytyvän kuvan. Se kertoo uutuuden olevan erittäin ohut. Tästä huolimatta toisaalta Magic Vs:n on kerrottu tarjoavan pitkän akunkeston, ja huhuissa siihen on odotettu 5 000 milliampeeritunnin akkua.

Alkuperäisen Magic V:n Honor julkisti Kiinassa 10. tammikuuta 2022. Kuten mallinimi Magic Vs kertoo, tulevassa uutuudessa on nähtävästi kyse Magic V:n päivitetystä versiosta varsinaisen seuraavan sukupolven mallin sijaan. Magic Vs:n järjestelmäpiiriä ei ole vielä vahvistettu, mutta se saattaa olla vielä Snapdragon 8+ Gen 1 Qualcommin seuraavan sukupolven järjestelmäpiirin sijaan.

Alkuperäisessä Magic V:ssä akun kapasiteetti on 4 750 milliampeerituntia. Magic V sisältää sisäpuolella 7,9 tuuman taittuvan näytön ja kannessa 6,45 tuuman näytön. Lisäksi siinä on kolme 50 megapikselin takakameraa ja kaksi 42 megapikselin etukameraa.

Ohuuden lisäksi julkaistu ensimmäinen kuva on jo vahvistanut Magic Vs:n sisältävän taittuvan sisänäyttönsä toisen puoliskon yläreunassa reiän etukameralle. Kuvassa puhelimesta on nähty kullanvärinen tyylivaihtoehto.

Aiemmin syyskuussa Honor kertoi tuovansa jatkossa taittuvanäyttöiset älypuhelimensa markkinoille myös Euroopassa, jonka perusteella Magic Vs:ää voidaan odottaa myyntiin myöhemmin Euroopassakin. Aluksi 23. marraskuuta lanseeraus on kuitenkin tapahtumassa vasta Kiinan markkinoille.