Honor vahvisti lanseeraustilaisuuden 27. helmikuuta MWC-messujen yhteydessä - tulossa uudet Magic5-huippupuhelimet ja taittuvanäyttöisen Magic Vs:n globaali esittely

Honor esittelee uudet huippupuhelimensa.

Honor on vahvistanut järjestävänsä odotetusti lanseeraustilaisuuden Barcelonassa maanantaina 27. helmikuuta Mobile World Congress -messujen yhteydessä. Honorin tilaisuus alkaa kello 14.30 Suomen aikaa.

Tilaisuuden ajankohdasta ilmoittamisen yhteydessä Honor on myös jo vahvistanut, että tilaisuudessa tullaan esittelemään Honor Magic5 -sarja sekä näkemään taittuvanäyttöisen Honor Magic Vs:n globaali esittely.

Honorin kutsukuvassa on esillä Magic5-sarjan älypuhelimen kamerasiluetti. Vastaavasta kamerakohoumasta on nähty jo aiemmin paljastuksia.

Kamerat tulevat varmasti olemaan edelleen keskeinen osa-alue Magic5-huippupuhelimissa edeltävien Magic4-sarjalaisten tavoin.

Nimimerkillä Digital chat station tunnettu vuotaja on lisäksi kertonut Magic5-sarjassa nähtäisiin yhä joukko 50 megapikselin kameroita, mahdollisesti jopa neljä kappaletta. Tosin osassa malleja voi olla myös yksi 64 megapikselin kamera.

Edeltävistä Magic4-sarjalaisten Magic4 Pron ja Magic4:n pää- ja ultralaajakulmakameran tarkkuus on myös 50 megapikseliä. Telekamera Magic4 Prossa on 64 megapikseliä 3,5x optisella zoomilla ja Magic4:ssä 8 megapikseliä 5x optisella zoomilla. Kiinassa julkaistussa Magic4 Ultimatessa kamerakattaus oli poikkeava 50 megapikselin pääkameran ohella 64 megapikselin ultralaajakulmakameralla, 50 megapikselin Spectrum Enhanced -kameralla ja 64 megapikselin telekameralla.

Oletettuja Honor Magic5 -sarjan älypuhelimen kamera-alueen komponentteja vuotokuvassa.
Oletettuja Honor Magic5 -sarjan älypuhelimen kamera-alueen komponentteja vuotokuvassa.

Mitä todennäköisimmin Magic5-sarjan huippupuhelimissa järjestelmäpiirinä on Qualcommin viimeisin huippupiiri Snapdragon 8 Gen 2 ja muutenkin vähintään Magic4-sarjassa nähdyn tasoiset tekniset ominaisuudet.

Nähtäväksi jää, tuleeko sarja sisältämään jälleen kolme mallia Magic4-sarjan tavoin. Suomessa Magic4-sarjan huippupuhelimista Magic4:stä, Magic4 Prosta ja Magic4 Ultimatesta Honor toi myyntiin vain Magic4 Pron.

Magic5-sarjaan lukeutuvalla mallinimellä Honorilta on lisäksi tulossa markkinoille keskihintaluokan Magic5 Lite 5G -älypuhelin, joka on jo paljastunut tarkoissa tuotekuvissa.

Myös Barcelonan lanseeraustilaisuudessa esiteltävän taittuvanäyttöisen Magic Vs:n Honor julkisti KIinassa jo 23. marraskuuta. Se on pian tulossa laajemmin saataville, myös Euroopassa, toisin kuin Honorin alkuperäinen taittuvanäyttöinen Magic V, joka jäi vain Kiinan markkinoiden erikoisuudeksi.

Magic Vs:ssä on 6,45 tuuman kansinäyttö ja sisältä auki taittuva 7,9 tuuman näyttö. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, 5 000 milliampeeritunnin akku 66 watin pikalatauksella, 54 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera, 8 megapikselin 3x optisen zoomin telekamera sekä kaksi 16 megapikselin kameraa – sisä- ja ulkopuolella.

Honor Magic Vs.
Honor Magic Vs.