Uuden Honor-puhelimen myynti alkoi Suomessa

Huawein uusin puhelin Honor 8 Lite on saapunut tänään myyntiin Suomessa. Täällä erittäin suosituksi nousseen Honor 8:n tavoin Honor 8 Litessä on 15-kerroksinen 2.5D-takalasipinta ja 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä. Muuten ominaisuudet ovat heikommat.

Honor 8 Liten suositushinta Suomessa on 269 euroa. Neljästä värivaihtoehdosta aluksi saataville tulevat musta ja valkoinen – helmikuun lopulla valikoima täydentyy kultaisella värillä sekä sinisellä vaihtoehdolla maaliskuun lopulla.

5,2 tuuman näytön ohella Honor 8 Liten muita ominaisuuksia ovat sormenjälkitunnistin takana, 12 megapikselin kamera f/2,2-aukolla, 8 megapikselin etukamera 77 asteen linssillä, kahdeksan Cortex-A53-pohjaista suoritinydintä sisältävä Kirin 655 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Virtaa tarjoaa 3 000 milliampeeritunnin akku. Puhelin tulee heti Android 7.0 Nougatilla ja Huawein EMUI 5.0:lla.  SIM-korttipaikkoja myös Honor 8 Litessä on kaksi, joista toinen on jaettu microSD-muistikorttipaikan kanssa.

Honor 8:aan verrattuna Honor 8 Litestä puuttuu toinen takakamera, järjestelmäpiiri on heikompi tarkoittaen vaatimattomampaa huippusuorituskykyä, RAM-muistia yksi gigatavua vähemmän ja tallennusmuistia puolet. Lisäksi Honor 8 Litessä ei ole puhelimen asennon tunnistavaa gyroskooppianturia, liitäntä on USB-C:n sijaan Micro-USB eikä sormenjälkitunnistin toimi myös painettavana näppäimenä. Honor 8 Lite on lisäksi aivan aavistuksen verran kookkaampi ja tuntumaltaan muovisempi.

Honor 8 Lite mustana.
Honor 8 Lite mustana.
Honor 8 Lite sinisenä.
Honor 8 Lite sinisenä.
Honor 8 Lite kultaisena.
Honor 8 Lite kultaisena.