Facebookia vaivannut outo ongelma

Facebookia on viime päivinä vaivannut outo ongelma, jonka johdosta viestien katselukerrat ovat olleet kaikkien nähtävillä. Tavallisesti sivusto on näyttänyt pelkästään Facebookiin ladattujen videoiden katselukerrat,mutta erikoisesta ongelmasta johtuen ovat myös muiden julkaisujen katselukerrat olleet näkyvissä. Ongelma ei ole koskenut Facebookin työpöytäversiota tai mobiilisovellusta, vaan katselukerrat ovat näkyneet pelkästään mobiilisivuille kirjauduttaessa.

Hyvänä uutisena Facebook on saanut ongelman korjattua yhtä nopeasti kuin se alkoikin, eikä katselukertoja ei ole tällä hetkellä nähtävissä enää edesmobiilisivuilla. Facebook on myös vahvistanut The Vergelle löytäneensä ongelmaan ratkaisun ja poistaneensa katselumäärät kaikista päivityksistä. The Verge huomauttaa myös samalla, etteivät katselukerrat ole kaikissa tapauksissa välttämättä olleet oikeita, sillä jotkut sivustolla näkyvissä olleet luvut olivat epärealistisia.

Aiemmin Facebookissa on voinut seurata pelkästään videoiden katselukertoja ja tällä linjalla yhtiö aikaa pysyä myös tulevaisuudessa.