Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Etsitkö täydellisesti istuvia sporttikuulokkeita? Tässä 3 tärppiä

Jos kuuntelet musiikkia esimerkiksi juoksulenkillä tai salilla, kuulokkeiden istuvuudella on merkitystä. Useimmiten käyttäjät valittavat huonosta istuvuudesta ja tulppien putoamisesta korvasta kesken liikuntasuorituksen.

Valitsimme kolme Suomessa myytävää kuulokemallia, jotka tarjoavat hyvän käyttötuntuman kuntoilijalle.

Nuforce BE Sport3

Hinta: 109 euroa (audiokauppa.fi)

Nuforcen kuulokkeet ovat paitsi istuvat, myös laadultaan hyvät ja sopivat vaativammallekin musiikin harrastajalle etenkin muhkean bassotoiston ansiosta.

Istuvuutta on parannettu tuotepakkauksen mukana tulevilla eri kokoisilla kuulokeosilla. Kuulokkeet sulkevat ympäröivät äänet lähes täydellisesti joten jos pidät enemmän siitä että kuulet esimerkiksi liikenteen äänet aamulenkillä, Nuforce ei ole paras mahdollinen valinta.

Nuforcen etuna voidaan pitää pitkää akkukestoa. Vaikka kyse on kevyestä ja pienikokoisesta kuulokkeesta, sen akussa riittää potkua 8-10 tunnin käyttöön yhdellä latauksella. 

 

 

 

 

 

 

Bose Soundsport

Hinta: 148 euroa (Gigantti)

Bosen kuulokkeet on suojattu kosteutta suojaavalla kankaalla, joka pitää hien erossa kuulokkeista ja kuuntelukokemuksen mahdollisimman laadukkaana. Kuulokkeissa on mikrofoni ja tuotepakkauksen mukana tulee myös lisäosa johdon pidentämiseen.

Bosen äänenlaatu ei petä. Bassotoisto on tuhti kuten yleensä Bosen kuulokkeissa. Kaupassa ostajan on syytä olla tarkkana, sillä kuulokkeista on eri versiot iPhone- ja Android-käyttäjille.

 

 

Aftershokz Trekz Titanium

Hinta: 129 euroa (Verkkokauppa.com)

Luujohdinkuulokkeet ovat uusinta uutta kuulokemarkkinoilla. Aftershokzin kuulokkeiden etuna on se, että ne eivät tuki korvakanavaa jolloin käyttäjä kuulee normaalisti ympäröivät äänet esimerkiksi liikenteen seassa juostessaan. Ääni kuljetetaan korvaan johtamalla se poskiluun kautta sisäkorvaan. Tekniikalla vältetään myös korvan vahingoittaminen liiallisella äänenvoimakkuudella.

Kuulokkeet eivät tarjoa yhtä hyvää äänenlaatua kuin Bose ja Nuforce, koska esimerkiksi bassotoisto on selvästi heikompi.  Toisaalta Aftershokz soveltuu erinomaisesti liikkuvaan käyttöön keveytensä ansiosta. Kuulokkeet kestävät vettä, pölyä ja hikeä.