Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Etsitkö sopivaa suojakuorta iPhone 7:lle? Tässä 5 tärppiä

IPhone 7:n myynti Suomessa alkaa tämän viikon perjantaina. Suojakuori on uuden iPhonen kannalta tarpeellinen lisävaruste, sillä puhelimen kuori on yhtä liukas kuin edellisessä 6s-mallissa.

Kokosimme 5 kiinnostavaa vaihtoehtoa eri mallisista suojakuorista.

Spigen Wallet S  (lompakkokuori)

Hinta: Noin 17 euroa (+ toimituskulut), Spigen.co.uk

Lompakkomallinen suojakuori soveltuu niille käyttäjille, jotka haluavat korvata sillä perinteisen lompakon. Kaksiosaiseen kuoreen saa mahdutettua hyvin luottokortit ja tarpeellisen määrän käteistä. Spigenin Wallet-kuoren etuna on ohut muotoilu ja sen avulla puhelimen saa pystyasentoon. Suojakuoreen mahtuu kolme korttia. Kuoren ulkoreuna on kovetettua materiaalia, joka lisää puhelimen mahdollisuuksia pysyä ehjänä, jos se tippuu maahan. Koteloon ei kuulu erillistä näyttösuojaa.

Ringke iPhone 7 Wallet (lompakkokuori)

Hinta: Noin 28 euroa (+ toimituskulut), Amazon.co.uk

Ringken kuoren erikoisuutena on aukko, josta puhelimen voi sujauttaa esiin valokuvan ottamista varten. Lisäksi kuoreen mahtuu hieman tavallista enemmän seteleitä laajennettavan seteliosion ansiosta. Tilaa voi käyttää myös esimerkiksi kuittien säilyttämiseen. Ringken kuoreen mahtuu vähintään neljä korttia.

CardNinja Smartphone Wallet (lompakkokuori)

Hinta: Noin 11 euroa (+ toimituskulut), Cardninja.com

CardsNinja soveltuu käyttäjälle, joka ei halua peittää puhelimen muotoilua suojakuorella. CardNinjan ratkaisuna on lompakkotasku, joka kiinnitetään iPhonen takaosaan. Kotelo ei tuo merkittävästi lisäpaksuutta puhelimeen. Kuoreen mahtuu enintään kahdeksan korttia ja lisäksi hieman seteleitä.

Moshi suojakuori

Hinta: Noin 35 euroa (+ toimituskulut), Moshi.com

Moshi Armour -suojakuori tekee vaikutuksen ulkonäöllään. Kovapintaisen kuoren takaosan materiaalina on harjattu alumiini. Moshin kuoressa on aukko Applen logolle, liitännöille sekä puhelimen painikkeille. Kuoren voi ostaa kullan, harmaan, pinkin tai mustan värisenä.

Speck Presidio Grip

Hinta: Noin 35 euroa (+ toimituskulut), Speckproducts.com

Jos iPhone 7 on mielestäsi turhan liukas, tämä kuori tuo otteeseen selvästi enemmän pitoa. Speckin iPhone 7:lle suunnitellut kuoret ovat valmistajan aikaisempia malleja ohuempia ja tarjoavat myös parempaa suojaa. Kuori on valmistettu polykarbonaatista ja sisäpuolella on tärähdyksiä vaimentava materiaali.