Tältä näyttää HTC:n uusi huippuluuri?

HTC:n seuraavasta huippupuhelimesta on tässä vaiheessa kuultu monia teknisiä tietoja. Kuvamateriaali on kuitenkin jäänyt vähäisemmäksi, minkä vuoksi uudet mallinnokset saapuvat yhdistämään tämänhetkiset odotukset yhteen visuaaliseen pakettiin.

Pocket-lint julkaisi tänään XDA Developers -palstalta peräisin olevan kuvan, joka esittelee One M10:n odotettua ulkonäköä. Tietokonemallinnos ei yritäkään esiintyä virallisena markkinointimateriaalina, vaikka kuvan asettelu mukaileekin HTC-tyyliä. Sen sijaan kuva pyrkii esittämään sisäpiireiltä saadut ennakkotiedot mahdollisimman tarkasti.

Ainoa aiempi vertailukohta on Evan Blassin vuotama kuva oletetusta HTC One M10:stä. Kuvassa näkyvää etupuolta värittävät muun muassa tuttujen kaiuttimien puute ja pyöristetty kotipainike, jonka uskotaan sisältävän sormenjälkitunnistimen. Nämä elementit näkyvät myös uudessa mallikuvassa, mutta lisäksi esillä on puhelimen takaosa. Mikäli mallinnos osuu oikeaan, vaikuttaa One M10 yhdistelevän elementtejä One M9:stä ja One A9:stä.

Puhelimen ulkonäön lisäksi keskustelua on herättänyt sen nimi. Päällimmäisinä huhuissa ovat olleet työnimi Perfume sekä oletettu virallinen nimi One M10. Aiemmin tällä viikolla julkaistujen tietojen perusteella HTC saattaa kuitenkin poiketa M-puhelinten totutusta nimikäytännöstä. Lisäksi yhtiöltä ei odoteta puhelinpaljastusta vielä MWC-messuilla, vaan vasta maalis- tai huhtikuussa.