Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Doogeelta uusi kestävä S89 Pro -älypuhelin - varustettu 12 000 milliampeeritunnin akulla

Kestävistä älypuhelimistaan tunnetulta Doogeelta on tullut jälleen yksi uusi älypuhelinmalli, S89 Pro.

Doogee S89 Pro on varustettu 6,3 tuuman ja Full HD+ -tarkkuuden LCD-näytöllä. Takana puhelimessa kamerakohouman alapuolella sijaitsevat kolmiväriset valot, jotka luovat puhelimelle erottuvaa ulkonäköä, joka on myös Batman-henkinen tummanpuhuvalla yleisilmeellään ja muotoilullaan. Valot kertovat saapuvista puheluista ja ilmoituksista.

Kestävyydeltään Doogee S89 Pro IP68/IP69K-luokiteltu pölyn- ja vedenkestäväksi sekä lisäksi osin MIL-STD-810H-standardin mukaiseksi.

Sormenjälkilukija löytyy sivulta, minkä lisäksi Doogee S89 Prossa on sivulla myös toiminnoltaan ohjelmoitavissa oleva toimintopainike.

Doogee S89 Pro kahtena värivaihtoehtona.
Doogee S89 Pro kahtena värivaihtoehtona.

Muiden Doogee-puhelinten tavoin jykevärakenteisessa Doogee S89 Prossa on suurikokoinen 12 000 milliampeeritunnin akku. Sen lataus käy 65 watin pikalatauksella.

Järjestelmäpiirinä on suorituskyvyltään perustason MediaTek Helio P90 (2x ARM Cortex-A75 + 6x ARM Cortex-A55) 4G-mobiiliverkkoyhteyden tuella, ja sen rinnalta löytyy RAM-käyttömuistia 8 gigatavua sekä sisäistä tallennusmuistia 256 gigatavua.

Takaa löytyy 64 megapikselin pääkamera, yhdessä infrapunavalojen kanssa toimiva 20 megapikselin yönäkökamera, 8 megapikselin ultralaajakulma- ja makrokamera. Edessä on 16 megapikselin kamera.

Käyttöjärjestelmäversiona on Android 12.

Doogee S89 Pro on tulossa myyntiin AliExpressin kautta 25. heinäkuuta alkaen 336 euron hinnalla EU-versiona.