Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huhu: LG:ltä tulossa uusi banaanipuhelin

Eräs LG:n omintakeisimmista puhelinsarjoista on ehdottomasti ollut G Flex. Banaanimaisen kaarevan muotonsa lisäksi kyseiset puhelimet on tunnettu muun muassa itsekorjautuvista takakansistaan. Nyt ilmassa on huhuja seuraavan sukupolven G Flexistä.

LG G Flex 2 esiteltiin vuoden 2015 alussa. Puhelin piilotti reilusti kaarevien kuortensa sisään sen hetken tehokkaimmat Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin ja tarjosi sisältöä 5,5 tuumaisella Full HD -näytöllä.

Viimeisimpien tietojen mukaan G Flex 2:n seuraaja, G Flex 3, esitellään syksyllä Saksan suurilla IFA-messuilla. Phonesspotin mukaan uutuuspuhelimelta voidaan jälleen odottaa uusinta Snapdragon-järjestelmäpiiriä, tällä kertaa numerolla 820. Muiksi teknisiksi tiedoiksi kerrotaan 5,5 tuuman näyttö QHD-tasoisella 2560 x 1440 pikselin tarkkuudella, LG G5:stä tuttu tuplakamera, neljän gigatavun RAM-muisti ja enintään 64 gigatavua tallennustilaa.

Lisäksi lähteet ovat varovaisesti arvioineet, että G5:n modulaarinen suunnittelu saatetaan nähdä myös G Flex 3:ssa. Tämä tieto, samoin kuin muut tekniset tiedot, ovat kuitenkin toistaiseksi varmistamattomia. Varmistuksia saadaan varmasti kesän kuluessa, jos G Flex 3:n syyskuinen esittely pitää paikkansa.