Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Asus paljasti Android 13 -päivitysaikataulunsa

Asus aloittaa Android 13 -päivityksensä vielä tämän vuoden puolella.

Yhtiö on nyt paljastanut alustavan päivitysaikataulunsa.

Asus tuo Android 13 -ohjelmiston jo lähikuukausina sekä ZenFone- että ROG Phone -mallistoilleen. Päivitysten on määrä alkaa vielä vuoden 2022 puolella, joulukuussa, jolloin uuden Androidin saavat ensimmäisinä ZenFone 9 -älypuhelimet.

Tammikuussa 2023 ovat vuorossa ZenFone 8 -sarjalaiset, ja tammi-maaliskuun aikana Android 13 saapuu myös ROG Phone 6D:lle, 6D Ultimatelle, ROG Phone 6:lle ja 6 Prolle.

Toisella neljänneksellä, siis huhti-kesäkuussa 2023, uusi käyttöjärjestelmäversio julkaistaan ROG Phone 5 -sarjalaisille ja ROG Phone 5s -älypuhelimille.

Asus huomauttaa suunnitelmasta kertovissa tviiteissään, että täsmällinen aikataulu saattaa hieman vaihdella alueittain. Selvää kuitenkin on, että ensimmäiset Asus-älypuhelimet saavat Android 13:n vielä ennen vuodenvaihdetta.

Google julkaisi Android 13:n poikkeuksellisesti jo elokuussa, ja viime kuukausien aikana se on julkaistu monille älypuhelimille. Uusi käyttöjärjestelmäversio tuo parannuksia muun muassa sovellusten käyttölupiin, median toisto-ohjaimiin ja mediatiedostojen jakamiseen.