Applen halvimmat täyslangattomat nappikuulokkeet tulivat myyntiin – Beats Solo Buds tarjoaa poikkeuksellisen akkuratkaisun

Applen huhtikuun lopulla julkistamat edulliset täyslangattomat Beats Solo Buds -nappikuulokkeet ovat saapuneet myyntiin tällä viikolla.

Beats Solo Buds -kuulokkeet ovat Applen toistaiseksi edullisimmat täyslangattomat nappikuulokkeet. Suomessa niiden suositushinta on 89,95 euroa, jolla Apple myy niitä omassa verkkokaupassaan.

Värivaihtoehtoja Beats Solo Buds -kuulokkeista ovat mattamusta, myrskynharmaa, viileä violetti ja läpikuultava punainen.

Beats Solo Buds eri väreissä.
Beats Solo Buds eri väreissä.

Beats Solo Buds -kuulokkeissa on kaksikerroksiset elementit, jotka on suunniteltu minimoimaan pienet häiriöt äänentoistossa eri taajuusalueilla. Lisäksi kuulokkeissa on niihin erityisesti suunniteltu mikrofoni, joka toimii yhdessä kehittyneen melunvaimennusalgoritmin kanssa selkeyttämään äänenlaatua puheluissa.

Aktiivista melunvaimennusta Beats Solo Buds -kuulokkeet eivät sisällä, kuten ei myöskään automaattista toiston keskeytystä ja jatkamista.

Täyslangattomien nappikuulokkeiden joukossa Beats Solo Buds -kuulokkeiden akkuratkaisu on poikkeuksellinen. Itse nappikuulokkeiden akunkeston kerrotaan yltävän poikkeuksellisesti jopa 18 tuntiin, mutta toisin kuin yleisesti, kuulokekotelossa ei ole toisaalta lainkaan akkua.

Kotelo on tarkoitettu vain kuulokkeiden säilyttämiseen sekä lataamiseen liitettynä ulkoiseen virtalähteeseen, joka voi olla tavallinen laturi tai vaikkapa iPhone 15 -puhelin, joiden USB-C-liitännästä voi ladata muita laitteita. Beats Solo Buds -kotelossa on USB-C-liitäntä.

Pikalatauksella kuulokkeisiin saa tunnin lisää kuunteluaikaa 5 minuutin latauksella.

Beats Solo Buds -kuulokkeita voi ladata vaikkapa iPhone 15 -puhelimesta.
Beats Solo Buds -kuulokkeita voi ladata vaikkapa iPhone 15 -puhelimesta.
Beats Solo Buds -kotelo on pienikokoinen.
Beats Solo Buds -kotelo on pienikokoinen.

Kotelosta puuttuvan akun myötä se on poikkeuksellisen pienikokoinen ja 40 prosenttia pienempi kuin Beats Studio Buds +:ssa.

Beats Solo Buds -kuulokkeet tukevat yhden painalluksen paritusta sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa kuin myös kuulokkeiden paikannusta Applen Etsi- ja Googlen Find My Device -palveluilla. Lisäksi kuulokkeiden b-painikkeella tarjoamat toiminnot äänentoiston ja puhelujen hallintaan ovat kustomoitavissa. Kuulokkeet tukevat luokan 1 Bluetooth-yhteyttä, minkä pitäisi pidentää kantomatkaa ja parantaa yhteyden häiriötöntä toimintaa.

Beats Solo Buds -kuulokkeiden mukana toimitetaan neljä eri kokoa korvakäytävän sulkevista tulpista.

Beats Solo Buds -kuulokkeiden julkaisun myötä Beats Studio Buds -kuulokkeet tulevat poistumaan markkinoilta, mutta Beats Studio Buds + pysyy myynnissä. Muina vaihtoehtoina Beats-mallistossa jatkavat myös Beats Fit Pro sekä Powerbeats Pro.

Beats Solo Buds -kuulokkeiden punainen värivaihtoehto erottuu läpinäkyvällä viimeistelyllään.
Beats Solo Buds -kuulokkeiden punainen värivaihtoehto erottuu läpinäkyvällä viimeistelyllään.