Apple Watch Series 2 purettiin – sisältä paljastui selvästi aiempaa suurempi akku

iPhone 7 Plussan purkamisen lisäksi iFixit on jo aloittanut 38 millimetrin Apple Watch Series 2 -kellon purkamisen.

Myös Applen kellon sisältä löytyy selvästi aiempaa suurempi akku. 38 millimetrin mallin osalta akun kapasiteetti on kasvanut 205 milliampeeritunnista 273 milliampeerituntiin eli kolmanneksella. Apple lupaa Watch Series 2:lle alkuperäistä Apple Watchia pidemmän toiminta-ajan.

Apple Watch Series 2:ssa tehokkaampaa akkua syövät muun muassa sisäänrakennettu GPS-paikannus sekä aiempaa yli tuplasti kirkkaimmillaan kirkkaampi näyttö.

iPhone 7:n tavoin Apple on parantanut myös Watch Series 2:n vedenkestävyyttä ja nyt kellon pitäisikin olla vesitiivis 50 metrin syvyyteen asti. Tässä auttavat uudet, aiempaa vahvemmat teippitiivisteet, joihin iFixit törmäsi kelloa purkaessaan.

Lisäksi vielä myös Taptic Engine -värinämoottorin kasvu Apple Watch Series 2:ssa muistuttaa myös iPhone 7:stä. Näin ollen voidaankin todeta sekä puhelimen että kellon osalta Applella oltu liikkeellä samanlaisin ajatuksin: samat ulkomitat, mutta sisuksiin suurempi akku ja värinämoottori ja kokonaisuus pakattuna aiempaa veden kestävämmäksi.