Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple TV+:n ensimmäiset alkuperäissisällöt julkaistaan 1. marraskuuta – vuoden tilaus kaupan päälle Apple-laitteiden ostajille

Apple kertoi tänään, että Applen ensimmäiset alkuperäissisällöt uudessa Apple TV+ -palvelussa tulevat saataville 1. marraskuuta ja tämän jälkeen Apple lisää palveluun uutta sisältöä kuukausittain. Vuoden loppuun mennessä saatavilla on 12 eri alkuperäisjulkaisua.

Apple TV+ tulee saataville aluksi yli 100 maassa. Palvelun hinnaksi Apple on kertonut Suomessa 5,99 euroa kuukaudessa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Yksi Apple TV+ -tilaus on jaettavissa perhejaon kautta jopa kuudelle perheenjäsenelle.

Lisäksi Apple kertoi, että uuden iPhonen, iPadin, Macin tai Apple TV:n ostajat saavat 10. syyskuuta alkaen kaupan päälle vuoden Apple TV+ -tilauksen maksutta.

Osaksi Apple-laitteiden ja tiettyjen televisioiden Apple TV -sovellusta tuleva ja myös verkkoselaimilla toimiva Apple TV+ -tilauspalvelu tulee sisältämään jatkossa kasvavan kattauksen Applen hankkimia alkuperäissisältöjä eli sarjoja, elokuvia ja dokumentteja, joita ovat toteuttaneet muun muassa Oprah Winfrey ja Steven Spielberg. Ensimmäisiä sarjoja ovat esimerkiksi Jennifer Anistonin ja Reese Witherspoonin tähdittämä The Morning Show, Jason Momoan tähdittämä See, aikuistumisesta kertova komedia Dickinson, Ronald D. Mooren avaruusaiheinen For All Mankind ja Sesame Streetin tekijöiden Helpsters sekä muutamia muita.

Applen mukaan useimmista sarjoista Apple TV+:ssä julkaistaan aluksi kolme jaksoa ja tämän jälkeen yksi uusi jakso viikoittain. Osasta sarjoja julkaistaan kuitenkin koko kausi kerrallaan.

Applen suunnittelemista sisällöistä lisätietoa tarjoaa muun muassa tämä Wikipedia-sivu.

Apple kertoi tänään myös yli 100 peliä yhdellä kuukausimaksulla tarjoavan Apple Arcade -pelipalvelunsa avautuvan 19. syyskuuta.

Apple TV+:n suuriin tähtiin lukeutuu muun muassa Oprah.
Apple TV+:n suuriin tähtiin lukeutuu muun muassa Oprah.