Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple toi myyntiin uusia värivaihtoehtoja Apple Watchin urheilurannekkeesta ja iPhone 11 -sarjan silikonisuojakuorista

Apple on esitellyt ja tuonut myyntiin tänään omassa verkkokaupassaan joukon uusia värejä Apple Watchin urheilurannekkeesta sekä iPhone 11 -sarjan puhelinten silikonisuojakuorista.

Apple julkaisee tyypillisesti uusia ranneke- ja kuorivärejä eri sesonkeihin useamman kerran vuodessa.

Uudet Apple Watchin urheilurannekkeen värivaihtoehdot ovat tällä kertaa pellavansininen, kuohunvärinen, C-vitamiininvärinen ja rantakallionharmaa. Urheilurannekkeiden hinta on 49 euroa.

iPhone 11:lle, iPhone 11 Prolle ja iPhone 11 Pro Maxille Apple toi samalla myös myyntiin uudet silikonisuojakuoret väreissä pellavansininen, kuohunvärinen ja C-vitamiininvärinen. Suojakuorten hinta on 45 euroa.

Toukokuussa Apple toi lisäksi myyntiin jo kaksi uutta Pride-teemaista ranneketta Apple Watchille, ensi kertaa näistä toisen ollessa yhteistyössä Niken kanssa toteutettu urheiluranneke.

Applelta on huhuttu myös uudistettua Apple Watchin nahkarannekemallia, joka on nähty vuotokuvissa, mutta ainakaan vielä toistaiseksi tänään sellaista ei julkistettu.

Uudet iPhone 11 / iPhone 11 Pro / iPhone 11 Pro Max -silikonikuorten värit: pellavansininen, kuohunvärinen ja C-vitamiininvärinen.
Uudet iPhone 11 / iPhone 11 Pro / iPhone 11 Pro Max -silikonikuorten värit: pellavansininen, kuohunvärinen ja C-vitamiininvärinen.