Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple palkitsi App Storen parhaita: nämä 12 sovellusta pokkasivat Design Awards -palkinnot

Apple on jälleen palkinnut App Storen parhaita sovelluksia.

Design Award -palkinto myönnettiin yhteensä 12 ohjelmalle.

Apple on tänä vuonna myöntänyt Design Award -palkintonsa 12 taidokkaasti koostetulle, visuaalisesti näyttävälle, erityisen kekseliäälle tai muuten oivasti onnistuneelle sovellukselle. Sekä iPhone- että iPad-sovelluksia palkittiin monesta eri kategoriasta.

Lapsille suunnattu Pok Pok Playroom oli yksi palkituista.

Sujuvasti yli kymmenellä kielellä ääneen lukeva Voice Dream Reader sai palkinnon mukautettavuudestaan, monipuolisesti helppokäyttöisyyttä edistävä HoloVista puolestaan samasta ansiosta pelien puolella. Lapsille suunnattu Pok Pok Playroom ihastutti tuomariston visuaalisella ilmeellään ja opettavaisuudellaan, ja Little Orpheus ylsi samaan yllättävyydellään ja viihdyttävyydellään.

Kekseliäs ja vuorovaikutuksellinen Carrot Weather pokkasi palkinnon viihdyttävillä sääennusteillaan, interaktiivinen Bird Alone -peli sen sijaan monipuolisesti iPhonen toimintoja hyödyntävällä suunnittelullaan. Raati mieltyi myös Be My Eyes -sovellukseen, joka yhdistää vapaaehtoiset virtuaalisesti huononäköisten avuksi arjen askareisiin.

Humoristisesti säätä ennustavasta Carrot Weatherista pidettiin niin ikään.

Luonnonkatastrofin estämiseen perustuva Alba-peli iPadilla sai tunnustusta yhteiskunnallisesta vaikuttavuudestaan, rentoutumista edistävä Loóna taas visuaalisuudestaan ja grafiikoistaan. Peleistä graafisella ilmeellään vakuutti toimintapeli Genshin Impact.

Genshin Impactin graafinen ilme vakuutti raadin.
Musiikkisovellus NaadShadhana innosti kekseliäisyydellään.

Aivan uudenlainen musiikkisovellus NaadSadhana keräsi kiitosta monipuolisilla, kaikentasoisille musiikkiharrastajille sopivilla ominaisuuksillaan, League of Legends: Wild Rift taas raikkaalla näkemyksellään perinteisiin moninpeleihin.

Apple Design Awards -palkitut sovellukset ovat kaikki ladattavissa App Storesta. Osa niistä on ilmaisia, osa maksullisia, ja lisää palkituista voi lukea Applen tiedotteesta.