Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple julkaisi päivityksen iPhoneille: iOS 16.1.2 nyt ladattavissa - sisältää tärkeitä parannuksia ja tietoturvakorjauksia

Apple on julkaissut iOS 16.1.2 -käyttöjärjestelmäversion päivityksenä iPhoneille.

Applen mukaan iOS 16.1.2 sisältää tärkeitä suojauspäivityksiä sekä pari merkittävää parannusta iPhoneihin.

iOS 16.1.2:ssa on parannettu toimivuutta langattomien operaattoreiden kanssa, eli mobiiliverkkoyhteyden pitäisi toimia määrittelemättömällä tavalla aiempaa paremmin.

Lisäksi Apple kertoo parantaneensa iOS 16.1.2:ssa myös iPhone 14:n, iPhone 14 Plussan, iPhone 14 Pron ja iPhone 14 Pro Maxin tukemaa kolarintunnistusta. Apple lisäsi viimeisimmissä iPhoneissa toiminnon, jonka pitäisi tunnistaa autokolari ja hälyttää tarvittaessa itsenäisesti apua, jos käyttäjä ei reagoi puhelimen ilmoitukseen. Tunnistusta puhelimissa avittavat uusi korkeiden g-voimien kiihtyvyysanturi sekä laajan mitta-alueen gyroskooppianturi.

Tarkempia tietoja kolarintunnistuksen parannuksista ei ole, mutta Apple on todennäköisesti säätänyt algoritmejaan tunnistamaan kolarit luotettavammin.

Edeltävän iOS 16.1.1:n Apple julkaisi yhdessä iPadOS 16.1.1:n sekä macOS Ventura 13.0.1:n kanssa 9. marraskuuta.

iPhonen päivittäminen onnistuu valikosta Asetukset – Yleiset – Ohjelmistopäivitys.

Seuraavien merkittävämpien, uusia ominaisuuksia tuovien päivitysten eli iOS ja iPadOS 16.2:n ja macOS Ventura 13.1:n julkaisua Applelta odotetaan joulukuussa.