ABC:n mobiilitankkaus laajenee merkittävästi – toimii myös muilla kuin iPhoneilla

Alkuvuodesta lanseerattu ABC:n ja S-Pankin mobiilitankkaus laajenee nyt merkittävästi kahdella tavalla: se tulee mahdolliseksi merkittävällä määrällä uusia ABC-asemia sekä myös Android- ja Windows-puhelinten sovelluksissa.

Palvelu vaatii puhelimeen S-mobiili-sovelluksen sekä siihen liitetyn S-Etukortti Visan. Alun perin mobiilitankkaus tuli vain S-mobiilin iPhone-versioon, mutta nyt sovelluskaupoista löytyy päivitetyt versiot S-mobiilista mobiilitankkauksen kera jo Androidille sekä Windows-puhelimille.

Aiemmin vain muutamilla pääkaupunkiseudun asemilla tarjolla ollut mobiilitankkaus laajenee nyt tästä päivästä alkaen kaikille HOK-Elannon ja Varuboden-Oslan ABC-asemille kattaen koko Uudenmaan.

Lisäksi kesäkuussa mobiilitankkaus tulee vielä Keski-Suomeen ja Pohjanmaalle, kun se tulee Keskimaan ja KPO:n osuuskauppojen ABC-asemille.

Yhteensä laajennusten jälkeen S-ryhmän mukaan mobiilitankkaus on tarjolla kahden miljoonan suomalaisen alueella.

Uutena ominaisuutena S-mobiili-sovelluksesta voi nyt seurata myös polttoaineenkulutusta niin euroissa kuin litroissa.

Mobiilitankkaus toimii S-mobiilissa tunnistamallaauton sijainnin automaattisesti ABC-asemalla. Näin tankkaajan ei tarvitse kuin valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksu napataan automaattisesti liitetyltä kortilta. Tarkoituksena on luonnollisesti nopeuttaa ja helpottaa auton tankkaamista.