Uusi verkkokauppa Teknavi.com

4 suosikkipuhelinta: Näin nappaat kuvakaappauksen

Kuvakaappauksen ottaminen on usein kätevä tapa kertoa kaverille, miten tietty toiminto löytyy puhelimen asetusvalikosta. Kuvakaappausta voi käyttää myös sosiaalisessa mediassa eteen tulevien asioiden jakamiseen yksityisesti.

Näin se onnistuu neljällä suositulla puhelinmallilla.

Apple iPhone 6s

Tee näin: Paina samaan aikaan virta- ja kotipainiketta. Tämän jälkeen kuvakaappaus tallentuu automaattisesti puhelimen kuvagalleriaan.

Samsung Galaxy S7

Tee näin: Homma toimii samoin kuin iPhonessa. Paina samaan aikaan kotinäppäintä ja virtanäppäintä. Kun huomaat laitteen nappaavan kuvakaappauksen, sen jälkeen kuva löytyy puhelimen galleriasta.

Galaxyllä kaappauksen ottaminen onnistuu myös toisella tavalla: vetämällä kämmensyrjää puhelimen näytön vasemmasta reunasta oikeaan reunaan.

Huawei P9 (kuvassa)

Tee näin: Voit ottaa kuvakaappauksen kahdella tavalla. Paina samanaikaisesti volyyminäppäintä (äänenvoimakkuuden laskeminen) ja takapuolelta löytyvää virtapainiketta noin yhden sekunnin ajan.

Voit myös vetää näkyviin yläreunasta ilmoitusvalikon ja painaa kuvakaappausikonia. Tämän jälkeen kuva on valittavana gallerian erillisessä kansiossa.

LG G5

Tee näin: Paina samanaikaisesti alas puhelimen vasemmassa reunassa olevaa äänenvoimakkuuden säädintä (äänenvoimakkuuden laskeminen) ja takapuolella olevaa virtapainiketta yhden sekunnin ajan.