Ovatko nämä kuvat uudesta iPhone 6:sta?

iPhone 6 on tulossa myöhemmin tänä vuonna, mutta lähes kaikki muu tieto siitä jää tällä hetkellä vielä spekulointien tasolle. Uuden iPhonen ulkonäöstä on liikkeellä erittäin monia arveluja, mutta laitteesta on nyt saatu virallisen näköisiä renderöintejä, kertoo uutissivusto Redmond Pie.

Uusi iPhone näyttäisi tulevan samoissa kolmessa värissä, kuin sen edeltäjä iPhone 5s. Puhelimen ulkokuori näyttää selkeästi edellisiä malleja ohuemmalta ja sen reunat ovat kuvien mukaan uusimmista iPadeista tuttuun tapaan pyöristetyt. Vaikuttaa myös siltä, että Apple on onnistunut pienentämään näytön ulkopuolelle jäävää reunaa. Tämä mahdollistaa suuremman näytön käyttämisen ilman että puhelimen koko kasvaa merkittävästi.

Kuten muutkin iPhone 6:sta liikkeellä olevat tiedot, niin nämäkin kuvat ovat peräisin muualta kuin Applelta itseltään, joten niiden todenmukaisuudesta ei ole täyttä varmuutta. iPhone 6:a odotellessa pienetkin “fiilistelyn” mahdollisuudet ovat kuitenkin ehdottoman tervetulleita, joten tässä pientä silmänruokaa.