Logitech julkisti tarvikeperheen tableteille

Logitech on esitellyt iPad- ja Android-tablettilaitteille tarvikeperheen, joka laajentaa tablettien käyttömahdollisuuksia. Kesäkuussa myyntiin tulevaan tarvikeperheeseen kuuluu näppäimistöjä, suojuksia ja kaiuttimia. “Tämä on vasta alkua. Lisää uusia tuotteita iPad- ja Android-tablettilaitteille on luvassa lähikuukausina. Koko tuotekategoria kasvaa nopeasti ja on tullut jäädäkseen”, sanoo Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss.

Alumiinista tehty Logitech Keyboard Case on tehty yhteistyössä ZAGG®-yrityksen kanssa. Kestävä kansirakenne ja reunat suojaavat iPad 2:n koko näytön ja reunukset. Kansisuojus muuttuu helposti langattomaksi Bluetooth-näppäimistöksi, jolla voi syöttää tietoa iPad-sovelluksiin.

Intuitiivinen näppäimistöasettelu ja virtuaalinäppäimistöä parempi tuntuma tekevät kirjoittamisesta mukavampaa ja nopeampaa. iPadin voi asettaa nojaamaan näppäimistöön sekä vaaka- että pystyasentoon. Laite maksaa 99 euroa.

Logitech Wireless Speaker -matkakaiuttimet voi sijoittaa 15 metrin päähän iPad- tai Android-tablettilaitteesta langattoman Bluetooth-äänitekniikan ansiosta. Kaiuttimien kahden tuuman elementit toistavat stereoääntä ja syvät bassoäänet. Kaiuttimissa on ladattava akku, jonka toimintaaika 10 tuntia. Logitech Wireless Speakerin hinta on 99 euroa.

59 euron hintainen Logitech Tablet Keyboard yhdistää iPad 2-näppäimistön ja -telineen samaan tuotteeseen. Langatonta Bluetooth-näppäimistöä voi käyttää 10 metrin etäisyydellä iPadista, ja se sopii erinomaisesti niin syliin kuin kahvipöydällekin.

Teknari