Xiaomi julkisti edullisen Mi Smart Band 5 -aktiivisuusrannekkeen Euroopan markkinoille

Xiaomi on kertonut tänään Ecosystem Product Launch -tilaisuudessaan kertonut jo reilu kuukausi sitten Kiinassa julkisten uuden aktiivisuusrannekkeensa laajemmasta myyntiintulosta ja muista uutuustuotteista.

Eurooppaan Xiaomin uusi aktiivisuusranneke saapuu Mi Smart Band 5 -nimellä ja alkaen 39,99 euron lähtöhinnalla. Suomessa Mi Smart Band 5 tulee myyntiin 15. heinäkuuta alkaen mistore.fi-verkkokaupassa 44,99 euron hinnalla.

Uusi Mi Smart Band 5 on varustettu 20 prosenttia aiempaa suuremmalla 1,1 tuuman AMOLED-kosketusnäytöllä, jossa on 294×126 pikseliä ja jopa yli 450 nitin kirkkaus. Näytön pintana on 2.5D-lasi. Vedenkestävyydeltään Mi Band 5 on 5ATM-luokiteltu eli se kestää upotuksen jopa 50 metrin syvyyteen asti.

Mi Smart Band 5:n rannekkeen eri värivaihtoehtoja.
Mi Smart Band 5:n rannekkeen eri värivaihtoehtoja.

Mi Smart Band 5 tarjoaa perinteiset aktiivisuusrannekkeelta odotettavat toiminnot, kuten aktiivisuuden, askelmäärän ja sydämen sykkeen seurannan. Muita toimintoja ovat esimerkiksi erilaiset kellotaulut (yli 65 kappaletta), joista osa on kustomoitavissa, säätiedot sekä ilmoitukset sovelluksista ja puheluista. Mi Smart Band 5:llä voi myös kauko-ohjata älypuhelimen kameraa ottamaan kuvia.

Harjoitusmuotoja on tuettuna 11 erilaista (ulkojuoksu, sisäjuoksu, kävely, pyöräily, uinti, sisäpyöräily, hyppynaru, elliptinen laite, soutulaite, jooga, yleisharjoittelu). Mi Smart Band 5:ssä on 50 prosenttia aiempaa tarkempi rannesykemittaus (PPG) sekä kolmiakselinen kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi.

Lisäksi Mi Smart Band 5 tukee vuorokauden ympäri toimivaa unen ja eri univaiheiden seurantaa (sisältäen REM-unen ja nokosten seurannan) kuin myös stressitason seurantaa. Lisäksi mukana on myös naisille kuukautiskierron seuranta ja ovulaatiolaskuri.

Paritettuun älypuhelimeen Mi Smart Band 5 yhdistyy Bluetooth 5.0 LE -yhteydellä. Akunkestoksi luvataan 14 päivää tyypillisellä käytöllä tai jopa 20 päivää virransäästötilassa. Lataaminen käy nyt aiemmasta poiketen magneettisesti kiinnittyvällä kaapelilla.

Mi Smart Band 5:n mitat ovat 47,2 x 18,5 x 12,4 millimetriä ja paino noin 12 grammaa.

Mi Smart Band 5:n lataus onnistuu magneettisesti kiinnittyvällä kaapelilla.
Mi Smart Band 5:n lataus onnistuu magneettisesti kiinnittyvällä kaapelilla.

Mi Smart Band 5:n lisäksi Xiaomi esitteli tänään täyslangattomat Mi True Wireless Earphones 2 Basic -kuulokkeet. Kummassakin kuulokkeessa 14,2 millimetrin kaiutinelementti sekä kaksi mikrofonia, ja ne tukevat kosketustoimintoja. Kuulokkeet myös tunnistavat korvassa olon, ja osaavat jatkaa / keskeyttää toiston sen perusteella.

Kuulokkeiden akunkesto on 5 tuntia ja yhdessä latauskotelon kanssa 20 tuntia. Latauskotelon lataaminen onnistuu sen USB-C-liitännän kautta.

Mi True Wireless Earphones 2 Basic -kuulokkeiden hinta Euroopassa on alkaen 39,99 euroa. Saatavuudesta ei ole vielä yksityiskohtaisempaa tietoa.

Xiaomin uudet edulliset täyslangattomat kuulokkeet.
Xiaomin uudet edulliset täyslangattomat kuulokkeet.

Muina tuotteina Xiaomi esitteli tänään Android TV:n sisältävän Mi TV Stick -televisiolisälaitteen, kaksi sähköpotkulautaa, Mi Electric Scooter Pro 2:n (alkaen 629 € mistore.fissä) ja Mi Electric Scooter 1S:n (alkaen 479 € mistore.fissä), sekä 34 tuuman Mi Curved Gaming Monitor -näytön.

Mi Electric Scooter Pro 2.
Mi Electric Scooter Pro 2.
Mi Electric Scooter 1S.
Mi Electric Scooter 1S.