Xiaomi esitteli Mi Smart Band 6 -aktiivisuusrannekkeen

Mi Smart Band 6:ssa on suurempi näyttö ja monipuolisemmat terveystoiminnot.

Xiaomi on esitellyt runsaslukuisen joukon tuotteita Kiinassa järjestämässään julkistustilaisuudessa. Mi 11 -älypuhelinten lisäksi parrasvaloihin pääsi yhtiön seuraava älyranneke, Mi Smart Band 6.

Globaaleilla markkinoilla Mi Smart Band 6:n hinta on 44,99 euroa, ja tarjolle on tulossa ainakin neljä eri värivaihtoehtoa.

Xiaomi Mi Smart Band 6:ssa on uusittu 1,56-tuumainen AMOLED-kosketusnäyttö peräti 326 pikselin pikselitiheydellä. Näyttö on ovaalin muotoinen, ja Xiaomin mukaan sille mahtuu jopa 50 prosenttia enemmän sisältöä edeltäjärannekkeeseen verrattuna.

Saatavilla on heti julkaisussa yli 130 erilaista teemaa ja kellotaulua, jotka ovat myös käyttäjien mukautettavissa.

Xiaomi Mi Smart Band 6 on pohjimmiltaan aktiivisuusranneke, ja yhteensä se tukee 30 erilaista harjoitetyyliä. Uutta ovat esimerkiksi HIIT-treenit, zumba, katutanssi ja monenlaiset voimistelun muodot, jotka lisätään aktiivisuusrannekkeen valikoimaan perinteisempien treenimuotojen rinnalle.

Automaattista tallennusta Mi Smart Band 6 tukee kuudessa liikuntamuodossa, kuten kävely- ja hölkkälenkkeilyssä, kuntosaliharjoittelussa ja pyöräilyssä. Ranneke on 5ATM-luokituksen mukaisesti vesitiivis, joten se kestää hyvin vaikkapa sukellusharrastukset ja suihkuttelut.

Xiaomin mukaan Mi Smart Band 6:n sykemittaus on aiempaa tarkempaa, ja myös uniseurantaa on kohennettu. Ranneke osaa havaita aiempaa tarkemmin nukahtamis- ja heräämisajat ja ottaa huomioon myös päivänokoset sekä hengityksen laadun unen eri vaiheissa.

Uutena ominaisuutena Mi Smart Band 6 tukee lisäksi veren happisaturaation (SpO2) mittausta, joka on älykelloissakin viime aikoina erittäin yleiseksi noussut toiminto.

Xiaomi lupaa Mi Smart Band 6:lle 14 vuorokauden käyttöaikaa tavanomaisella käytöllä. Myyntipakkauksessa toimitetaan mukana magneetein toteutettu latausalusta, jolla rannekkeen akku täyttyy ripeästi.