Kun haluat seurata kuntoilua mutta et tarvitse älykelloa - TomTomilta alle satasen Touch Cardio

TomTom on esitellyt aiemman Touch-fitnessmittarinsa rinnalle uuden Touch Cardio -rannekkeen. Uutuudessa ei ole aiemman mallin kehonkoostumusmittausta, mutta samalla se on alle sadan euron hinnallaan myös selkeästi edullisempi vaihtoehto.

Touch Cardio sisältää monia aktiivisuusrannekkeille tyypillisiä ominaisuuksia, kuten pulssin mittaamisen suoraan ranteesta sekä päivän aikana kuljettujen askeleiden, poltettujen kaloreiden sekä unen määrän seurannat.

Ranneke seuraa myös urheilusuoritusten ja harjoitusten intensiteettiä ja antaa tietoa kuntotasosta.

”Monille ihmisille liikkuminen on luonnollinen osa jokapäiväistä arkea, ja hyötyliikuntaa onkin helppo harrastaa yksinkertaisesti kävelemällä töihin ja ruokakauppaan tai käyttämällä portaita. TomTom Touch Cardio on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen, kannustamaan ihmisiä liikkeelle”, kertoo Corinne Vigreux, TomTomin kuluttajatuotteista vastaava johtaja.

TomTom Touch Cardio voidaan yhdistää hiljattain uudistuneeseen TomTom Sports -älypuhelinsovellukseen, jonka avulla käyttäjä pääsee tarkkailemaan tuloksien kehittymistä ja aktiivisuutta myös pidemmällä aikavälillä.

TomTom Touch Cardio tulee myyntiin Suomessa kevään 2017 aikana suositushintaan 99 euroa.