TAG Heuer julkisti älykellostaan kolme uutta versiota - hinnat 1 850 eurosta 2 550 euroon

TAG Heuer on päivittänyt älykellojen mallistoaan kolmella uutuudella.

Julkistukset täydentävät Connected Calibre E4 -tuoteperhettä.

TAG Heuer Connected Calibre E4 -älykello julkistettiin alkujaan helmikuussa 2022, ja nyt mallisto päivittyy uudella 42 millimetrin versiolla sekä urheilullisilla Sport- ja Golf-varianteilla. Teknisesti versiot ovat alkuperäisen älykellon tasolla, mutta niillä jokaisilla on myös oma erikoisuutensa.

Uusi 42 millimetrin Connected Calibre E4 on varustettu kestävällä titaanirakenteella, mikä tekee siitä samalla TAG Heuerin toistaiseksi keveimmän älykellon. Se sisältää 1,28-tuumaisen OLED-näytön 416×416 pikselin tarkkuudella, safiirilasilla ja hyvin ohuilla reunuksilla.

Myös Golf-versio toimitetaan 42 millimetrin koossa, ja samanlaisen rakenteen ohella se kattaa jopa 40 000 golfkentän kirjaston, mikä mahdollistaa golfrupeaman seuraamisen ilman manuaalista kirjaamista.

TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition.

Lisäksi kellon myyntipakkaus sisältää kolme TAG Heuer -logolla koristeltua golfpalloa ja kaksi erilaista ranneketta – valkean kumirannekkeen ja mustan, vihrein yksityiskohdin koristetun nahkarannekkeen.

Calibre E4 Sports Edition on 45 millimetrin kokoisena uutuuskolmikon kookkain. Sen OLED-näyttö on täten hieman suurempi, 1,39-tuumainen, ja tarkkuudeltaan 454×454 pikseliä. Myyntipakkaus sisältää hengittävän, kumisen urheilurannekkeen.

Sport-kellon ohjelmistoa on lisäksi päivitetty kattavalla vaellus- ja patikointitoiminnolla, joka hyödyntää muun muassa sisäänrakennettua ilmapuntaria (barometri).

TAG Heuer Connected Calibre E4 -älykello 42 millimetrin koossa.

Uutuuskolmikossa on Qualcomm Snapdragon Wear 4100 -järjestelmäpiiri, ja älypuhelimeen älykello yhdistyy Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Käytössä ovat myös muun muassa NFC-yhteydet, GPS, kompassi, sykemittaus ja mikrofoni.

TAG Heuer Connected Calibre E4:n uudet version julkaistaan Wear OS 2 -ohjelmistolla, mutta myös Wear OS 3 on aikanaan luvassa. Kellot julkaistaan tammikuun lopulla, ja ne ovat jo ennakkomyynnissä TAG Heuerin verkkokaupassa.

TAG Heuer Connected Calibre E4 42 millimetrin koossa maksaa 1 850 euroa. Gold Editionin hinta on 2 550 euroa, Sport Editionin taas 2 500 euroa. Vertailun vuoksi alkuperäinen Connected Calibre E4 maksoi 1 700 euroa.