Tag Heuerilta Connected Calibre E4 -älykello - hinta alkaen 1 700 euroa

Tag Heuer on esitellyt uuden älykellon. Connected Calibre E4:n hinnat alkavat 1 700 eurosta.

Tag Heuer Connected Calibre E4 -älykellosta julkaistaan kaksi kokoversiota, ja kello on saatavilla joko 42 tai 45 millimetrin kellotaululla. Yhteensä erilaisia variantteja on kuusi, ja ostajat voivat valita kelloonsa joko teräksisen tai titaanisen rungon sekä nahkaisen, teräksisen tai kumisen rannekkeen.

Kellotaulun oikealla laidalla on yksi painike.

Connected Calibre E4:ssä on joko 1,28- tai 1,39-tuumainen näyttö kellotaulun koosta riippuen. Tarkkuus on joko 412 x 412 tai 454 x 454 pikseliä, ja kosketusta tukevan OLED-näytön oikealla puolella on kellotaulun reunassa yksi painike.

Älykello on vesitiivis 50 metriin asti, ja Tag Heuer on parantanut terveys- ja treenitoimintoihin, joiden keräämiä tietoja voi tarkastella erillisellä älypuhelinsovelluksella. 

Saatavilla on lukuisia eri harjoitemuotoja sekä ohjattuja harjoitteita tavoitteellisemmin treenaaville.

Tag Heuer lupaa Connected Calibre E4:lle yhden päivän akunkeston kellon koosta riippumatta. Täysi lataus kestää 90 minuuttia, ja myyntipakkaus sisältää latausalustan, jolle kello asetetaan latauksen ajaksi sivuttain.

Connected Calibre E4 latautuu puolessatoista tunnissa.

Käytössä on Qualcomm Snapdragon Wear 4100 -järjestelmäpiiri, ja älypuhelimeen älykello yhdistyy Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Käytössä ovat myös muun muassa NFC-yhteydet, GPS, kompassi, sykemittaus ja mikrofoni.

Connected Calibre E4 julkaistaan Wear OS2 -ohjelmistolla, ja myöhemmin sille on luvassa Wear OS 3:n sisältävä päivitys.

Tag Heuer Connected Calibre E4 -älykello on nyt tilattavissa Tag Heuerin verkkokaupasta. Kellon hinnat alkavat 1 700 eurosta (42 mm, teräsrunko, kumiranneke) ja kohoavat aina 2 400 euroon saakka (45 mm, titaanirunko, kumiranneke).