Sony julkisti erityisesti juoksijoille suunnitellut Float Run -kuulokkeet

Sony on esitellyt uudet kuulokkeet, jotka soveltuvat etenkin juoksijoiden tarpeisiin.

Sony Float Run -kuulokkeet pysyvät vakaasti korvilla.

Sonyn Float Run on suunnattu juoksijoille ja muille aktiivisesti liikkuville, jotka haluavat kuulokkeiden pysyvät visusti paikoillaan, vaikka harjoittelun tempo kasvaisi korkeaksi. Japanilaisvalmistaja kutsuu uutuuttaan off-ear-kuulokkeiksi, millä se viittaa niiden käyttötapaan.

Kuulokkeet pysyvät tiukasti paikoillaan erikoisrakenteen ansiosta.

Kuulokkeita ei varsinaisesti aseteta korviin esimerkiksi korvakäytäviin laitettavien nappikuulokkeiden tavoin. Sen sijaan ne ovat hyvin lähellä korvaa varta vasten suunnitellun rakenteen pitäessä ne tukevasti paikoillaan.

Poikkeavasta rakenteesta johtuen Float Run -kuulokkeissa ei ole aktiivista melunvaimennusta. Sen sijaan niissä on kookkaat 16 millimetrin kautinelementit, ja Sony kuvaileekin äänenlaatua korkealuokkaiseksi ja ”tinkimättömäksi”.

Kuulokkeet, kantopussukka ja latauskaapeli sisältyvät myyntipakkaukseen.

Kuulokkeet painavat 33 grammaa, ja älylaitteeseen ne yhdistetään Bluetooth 5.0 -yhteyksin. Mukana on myös SBS/AAC-äänikodekkituki ja roisketiiviydestä kertova IPX4-luokitus. Kuulokkeet ladataan langallisesti USB-C-liitännän kautta, ja yhden latauksen luvataan tarjoavan noin 10 tuntia kuunteluaikaa.

Sony Float Run -kuulokkeet ovat jo esillä Sonyn verkkokaupassa. Niiden suositushinta on 129,99 Yhdysvaltain dollaria, ja myynnin on määrä alkaa helmikuussa. Musta on ainut värivaihtoehto.