Sennheiser julkisti Momentum 4 Wireless -kuulokkeet - tarjoavat jopa 60 tunnin akunkeston

Sennheiser on esitellyt uudet huippuluokan sankakuulokkeensa.

Momentum 4 Wireless tarjoaa jopa 60 tunnin käyttöajan.

Sennheiserin uudet Momentum 4 Wireless -kuulokkeet ovat sekä ulkoisesti että osin sisäisesti erilaiset kuin edeltäjänsä. Merkittävimmän uudistukset liittyvät ulkoasuun ja käyttöaikaan, sillä entinen, retromainen ja perinteinen muotoilu on korvattu pelkistetyllä ja virtaviivaisella rakenteella.

Muotoilu on selkeästi uudistunut edeltäjäkuulokkeisiin verrattuna.

Käyttöaika yhdellä latauksella on peräti 60 tuntia, mikä erottaa Momentum 4 Wireless -kuulokkeet useimmista muista. Myös edeltäjämalliin verrattuna akunkesto on kohentunut huomattavasti, jos kohta käyttötavat vaikuttavatkin siihen merkittävästi.

Äänentoistossa on käytössä pitkälti samanlaista tekniikkaa kuin aiemminkin. Momentum 4 Wireless -kuulokkeissa on yhä 42 millimetrin kaiutinelementit Senheiserin mukaan kirkkaalla ja voimakkaalla äänellä, minkä ohella puhelukokemukseen on nyt panostettu enemmän.

Fyysisiä painikkeita ei enää ole, vaan kuulokkeita hallinnoidaan pyyhkäisy- ja napautuselein. Momentum 4 Wireless -kuulokkeita ei liioin voi enää taitella kasaan, mutta myyntipakkaus sisältää yhtä kaikki tyköistuvan kuljetuskotelon, joka myös suojaa kuulokkeita.

Myyntipakkaukseen sisältyy myös kantokotelo.

Momentum 4 Wireless -kuulokkeet tukevat aktiivista hälynpoistoa, langattoman ohella myös langallista USB-C-äänentoistoa sekä AAC-, SBS-, aptX- ja aptX Adaptive -äänikoodekkeja. Kuuntelukokemusta voi mukauttaa tukisovelluksella monipuolisesti oman maun mukaan.

Sennheiser Momentum 4 Wireless -kuulokkeet ovat nyt ennakkomyynnissä 349,90 euron suositushintaan. Toimitusten on määrä alkaa 23. elokuuta, ja värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen.