Razerin uudet Opus X -Bluetooth-vastamelukuulokkeet erottuvat kirkkailla väreillä - saatavina neon-vihreänä, pinkkinä ja valkoisena

Razer on julkistanut uudet over-ear-mallin Opus X -Bluetooth-kuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella.

Aiemmin tällä viikolla Razer julkisti jo myös täyslangattomat Hammerhead X -nappikuulokkeet.

Razerin uudet Bluetooth-kuulokkeet erottuvat massasta värivaihtoehdoillaan: neon-vihreä Green, pinkki Quartz ja valkoinen Mercury ovat kuulokkeiden kolme värivaihtoehtoa. Uudet kuulokkeet ovat jo tilattavissa Razerin omasta verkkokaupasta 109,99 euron hintaan.

Opus X -kuulokkeet ovat varustettu halkaisijaltaan 40 millimetrin dynaamisilla kaiutinelementeillä sekä aktiivisella taustamelun vaimennuksella. Kuulokkeissa on yhteensä neljä mikrofonia, joista kahta käytetään melunvaimennuksen yhteydessä ja kahta äänen tallentamiseen. Mukana on myös Quick Attention Mode -tila, joka toistaa ympäristön äänet kuulokkeiden kautta.

Kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.0 -yhteyttä.  Pelitilassa Razerin mukaan kuulokkeiden viive on vain 60 millisekuntia.

Painoa kuulokkeilla on 270 grammaa.

Kuulokkeiden akunkestoksi luvataan täydellä latauksella 30 tuntia aktiivisen taustamelun vaimennuksen kanssa ja 40 tuntia ilman sitä.

Verrattuna Razerin aiempiin korkeahintaisempiin Opus-kuulokkeisiin uudet kuulokkeet eivät ole THX-sertifioidut, eivät sisällä ääniliitäntää langalliseen käyttöön ja akunkesto on pari tuntia lyhyempi.