Razer esitteli uudet täyslangattomat nappikuulokkeet erillisellä pelitilalla

Razer on esitellyt uudet Hammerhead True Wireless Pro -nappikuulokkeet.

Täyslangattomissa kuulokkeissa on kehittynyt vastamelutoiminto ja erillinen pelitila.

Razer True Wireless Pro -kuulokkeet ovat täysin langattomat. Ne tarjoavat 10 millimetrin kuuloke-elementtiensä ansiosta THX-luokitellun äänentoiston sekä aktiivisen taustamelutoiminnon. Kummassakin kuulokkeessa on mikrofoni sekä sisä- että ulkopuolella tarkkailemassa äänen kuuluvuutta ympäristössä ja korvakäytävässä.

Razerin kuulokesovelluksella voi sovittaa vastamelutoiminnon omia tarpeitaan vastaavaksi. Myyntipakkauksessa toimitetaan peräti seitsemät erikokoiset silikoni- ja vaahtomuovitulpat, jotta kuulokkeet varmasti istuvat mukavasti.

Myyntipakkaus sisältää seitsemät erilaiset tulpat.

Hammerhead True Wireless Pro -kuulokkeet tukevat myös räätälöitäviä kosketuskomentoja ja tarjoavat edeltäjiinsä nähden pidemmän käyttöajan. Razerin mukaan kuulokkeiden akku kestää noin neljä tuntia, ulkoisesti uusitun latauskotelon kanssa puolestaan noin 20 tuntia vastamelutoiminnon verottaessa käyttöaikaa jonkin verran.

Kuulokkeet ladataan mukava toimitettavalla USB-C-kaapelilla. Langatonta latausta ne eivät sen sijaan tuen.

Kuulokkeet ladataan USB-C-liitännän kautta.

Bluetooth 5.1 -yhteydellä älylaitteisiin yhdistyvissä kuulokkeissa on myös erillinen pelitila, joka madaltaa viiveen noin 60 millisekuntiin.

Razer Hammerhead True Wireless Pro -kuulokkeet ovat nyt saatavilla Razerin verkkokaupasta 199 Yhdysvaltain dollarin hintaan. Eurohintoja ei ole erikseen ilmoitettu.