Polar julkisti 449 euron Grit X -urheilukellon – akunkesto GPS-käytössä jopa 40 tuntia

Suomalainen Polar on julkistanut uuden Polar Grit X -urheilukellon, joka on varustettu monipuolisilla treeniominaisuuksilla sekä sisäänrakennetulla GPS-paikannuksella.

Samantien muun muassa yhtiön omassa verkkokaupassa myyntiin tulevan Polar Grit X:n hinta on 449 euroa. Saatavilla olevat värit ovat M/L-koossa musta ja vihreä sekä S/M-koossa valkoinen.

Lisäksi Polar Grit X:lle myydään erikseen silikonirannekkeita (musta, valkoinen, vihreä) 32,90 euron, tekstiilirannekkeita (vihreä, punainen, sininen) 43,90 euron ja nahkarannekkeita 54,90 euron hintaan.

Polar Grit X on suunniteltu monipuoliseen ulkokäyttöön ja erilaisten treenien seurantaan. Kestävyydeltään kello on luokiteltu useilla MIL-STD-810G-standardin mukaisilla testeillä esimerkiksi äärimmäisten lämpötilojen, pudotusten ja kolhujen sekä kosteuden osalta.

Samanaikaisesti kello on kuitenkin pyritty pitämään kompaktina ja kevyenä – painoa sillä on 64 grammaa.

”Polar loi maailman ensimmäisen puettavan fitness-laitteen yli 40 vuotta sitten”, kommentoi Polar Electron toimitusjohtaja Tomi Saario. ”Todellisina pioneereina meihin on viitattu useammissa tieteellisissä julkaisuissa kuin kehenkään muuhun alalla – tarkkuus, luotettavuus ja käytettävyys ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Olemme ylpeitä tavasta, jolla Grit X tuo yhteen vuosikymmenien osaamisen ja näkemyksen kumppanina toimivaan laitteeseen fitness-faneille ja ulkoilmaseikkailuun.”

Sisäänrakennettuna Polar Grit X:ssä on rannesykemittaus, GPS-paikannus, kompassi ja korkeusmittari.

Aktiivisuuden ja treenien seurantaominaisuudet ovat laajat. Tavanomaisten mittausten lisäksi mukana on FitSpark-treeniopas, joka tarjoaa käyttäjän valmiustason mukaisesti räätälöityjä päivittäisiä treenejä, unen laadusta ja eri vaiheista kertova uniseuranta, yöllisen palautumisen mittaus (Nightly Recharge), juoksemisen intensiteetin mittaus, pitkillä matkoilla oikeaa tankkausta ohjeistava FuelWise, ylä- ja alamäkiosuuksilla suoriutumisesta monipuolisia tietoja tarjoava Hill Splitter, sekä treenikuormituksen seurantaan Training Load Pro, joka tarkkailee harjoitusten vaikutusta kattavasti muun muassa kardiokuorman ja lihasten rasittumisen näkökulmista.

Mukana kellossa on myös säätiedot ja kahden päivän ennusteet. Reittien tuonti ja käännös käännökseltä -reittiopastus onnistuu Komoot-reittin avulla.

Akunkestoksi Polar Grit X:lle luvataan jopa 40 tuntia harjoitustilassa GPS-paikannuksella ja rannesykemittauksella, tai jopa 100 tuntia eri virransäästöominaisuuksilla.

Tiedot kellosta synkronoituvat Polar Flow -sovelluksen ja verkkopalvelun kanssa.

Polar Grit X:n ominaisuuksia: säätiedot, harjoitusohjelmat sekä reittiohjeet.
Polar Grit X:n ominaisuuksia: säätiedot, harjoitusohjelmat sekä reittiohjeet.