Mobvoi julkisti TicWatch Pro 5 -älykellosta uuden Enduro-version

Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro on uusittu versio tutusta älykellosta. Se tuo uudistuksia etenkin rakenteeseen.

Mobvoi esitteli noin vuosi sitten TicWatch Pro 5 -älykellonsa, jonka seuraajaksi on nyt julkistettu TicWatch Pro 5 Enduro. Teknisiltä ominaisuuksiltaan se ei juuri eroa edeltäjästään perustuen yhä Qualcommin Snapdragon W5+ Gen 1 -järjestelmäpiirille, jonka tukena on kahden gigatavun RAM-muisti. Tallennustilaa on yhä 32 gigatavua, ja pyöreän näytön halkaisija on 1,43 tuumaa.

Kellotaulua suojaa nyt safiirilasi.

Ulkoisesti TicWatch Pro 5 Enduro on kuitenkin tehty muutamia parannuksia. Ensinnäkin näytön pintaa suojaa nyt kestävämpi safiirilasi, jos kohta itse kellotaulu on yhä 7000-luokan alumiinia. Enduro-versio on myös hieman tavanomaista TicWatch Pro 5:tä ohuempi (11,95 vs. 12,2 millimetriä).

Samalla kellotaulua ympäröivää reunusta on hieman muokattu, mutta varsinaisia uusia ominaisuuksia ei sen sijaan ole. Reunusta voi yhä pyörittää valikoita selaillakseen, Mobvoi vahvistaa.

Teknisesti Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro on säilynyt pitkälti muuttumattomana, mutta rakennetta on uusittu.

Käytössä ovat yhä muun muassa Androidiin perustuva Wear OS 3.5 -ohjelmisto, GPS ja NFC esimerkiksi lähimaksua varten. Kello mittaa totutusti sykettä, unta sekä muita elintoimintoja ja aktiivisuustietoja. Älypuhelimeen se yhdistetään Mobvoi Health -sovelluksella.

TicWatch Pro 5 Enduro julkaistaan ”fluorokumisella” rannekkeella silikonisen sijaan. Suositushinta on sama kuin perusmallilla, 359,99 euroa, ja ennakkotilaaminen on jo mahdollista Mobvoin verkkokaupassa.