Lenovon erikoinen Yoga Book sai halvemman sisarmallin - tällainen on Yoga A12

Yksi vuoden 2016 mielenkiintoisimpia uutuuksia kannettavien tietokoneiden rintamalla oli Lenovon Yoga Book, jossa perinteinen näppäimistö korvattiin kosketuslevyllä.

Nyt Lenovo on esitellyt uuden edullisemman Yoga A12:n, jossa myös on erikoinen näppäimistöksi tarvittaessa muuntuva Halo Keyboard -kosketuslevy. Tasapintainen, kosketusherkkä näppäimistö tarjoaa värinävasteen painalluksiin. Lenovon mukaan näppäimistöä on parannettu ja ohennettu sen ensimmäisestä versiosta.

Halo Keyboard on myös Lenovo Yoga A12:n erikoisuus.
Halo Keyboard on myös Lenovo Yoga A12:n erikoisuus.

Uusi Yoga A12 tulee vain Android-käyttöjärjestelmällä, kun alkuperäinen Yoga Book on ollut saatavilla myös Windowsilla. Yhdysvalloissa Yoga A12:n hinnaksi tulee 299 dollaria verrattuna Yoga Bookin 549 dollarin lähtöhintaan. Euromääräistä hintaa ei ole vielä tiedossa.

Yoga A12:n magnesiumia ja alumiinia yhdistävät kuoret sisältävät ohuimmillaan 5,4 millimetriä paksussa ja yhden kilogramman painavassa kokonaisuudessa 12,2 tuuman HD-näytön, Intelin Atom x5 -suorittimen, 2 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä stereokaiuttimet Dolby Atmos -tilaäänituella. Akunkestoksi Yoga A12:lle luvataan 13 tuntia.

Näyttö kääntyy Yoga A12:ssakin 360 astetta, joten laitetta voidaan käyttää useassa eri muodossa.

Värivaihtoehtoja Lenovon uutuudella on kaksi, tumma Gunmetal Grey sekä ruusukulta Rose Gold.

Lenovo Yoga A12:n toinen Rose Gold -värivaihtoehto.
Lenovo Yoga A12:n toinen Rose Gold -värivaihtoehto.