Lenovo pisti läppärimallistonsa uusiksi – yhteensä yhdeksän uutuutta

Lenovo käyttää uusissa ThinkPadeissa Microsoftin Signature Edition -versiota Windows 10 -käyttöjärjestelmästä. Käytännössä tämä merkitsee vähempää määrää erilaisia, usein turhiksi koettuja esiasennettuja lisäohjelmia.

Samoin Lenovo siirtyy taso-ohjaimissaan käyttämään Microsoftin Precision TouchPad -ratkaisuja, joita pidetään yleensä parhaimpina mitä Windows-kannettaviin tulee. ThinkPadien taso-ohjaimen osoittimen tarkkuuden ja eletoimintojen pitäisi näin parantua.

Teknisesti uutta on myös USB-C-porttien laaja mukaantulo Thunderbolt 3 -tuella sekä Intelin nopeiden Optane 3D -asemien mukaantulo valinnaiseksi 16 gigatavun välimuistiksi useissa uutuuksissa. Sisuksista koneista löytyvät myös Intelin viimeisimmät Core i -sarjan suorittimet, tarkoittaen Kaby Lake -arkkitehtuurin uutuuksia. Uudet ThinkPadit tulevat saataville useissa eri suorittimeltaan, RAM-muistiltaan, tallennusmuistiltaan ja muutamilta muilta aspekteilta eroavina versioina.

Uutuuksista kalliimmat T470 ja T570 sisältävät myös kameran Windows Hello -tunnistautumiseen sormenjälkitunnisten ohella.

Mustan värivaihtoehdon ohella tarjolle on tulossa myös hopeiset mallit.

Uusien kannettaviensa kaveriksi Lenovo esitteli myös uudet 27 ja 24 tuuman erilliset näytöt sekä USB-C- ja Thunderbolt 3 -telakat.

Lenovo ThinkPad Yoga 370 on 13-tuumainen ja varustettu 360 astetta aukeavalla näytöllä.

 

ThinkPad T570:ssä on 15,6 tuuman näyttö.

 

ThinkPad T470 -malleissa on 14 tuuman näyttö. ThinkPad T470s on perusversiota kompaktimpi ja ThinkPad T470p puolestaan paksumpi suuremman, 12 tunnin käyttöajan tarjoavan akkunsa vuoksi.

 

ThinkPad X270 on joukon pienin ja varustettu 12,5 tuuman näytöllä.