Jabra julkisti alle sadan euron täyslangattomat Elite 4 -nappikuulokkeet - mukana aktiivinen melunvaimennus ja multipoint-tuki

Jabra on julkistanut uudet täyslangattomat Elite 4 -nappikuulokkeet, jotka ovat jatkoa sen Elite 3 ja Elite 5 -kuulokkeille.

Heti ensimmäisiltä jälleenmyyjiltä saataville tulevien Jabra Elite 4 -kuulokkeiden suositushinta Suomessa on 99,99 euroa. Värivaihtoehtoja kuulokkeista on neljä erilaista: tummanharmaa, sininen navy, liila ja vaalea beige.

Jabra Elite 4 -kuulokkeet ovat varustettu 6 millimetrin kaiutinelementeillä, ja niissä on aktiivinen melunvaimennus sekä tuki Qualcommin aptX-koodekille tavanomaisen SBC:n ohella. Kuulokkeissa on yhteensä neljä mikrofonia.

Äänentoistoa voi mukauttaa Jabra Sound+ -sovelluksen taajuuskorjaimella.

Kuulokkeet ovat varsin kevyet, sillä painoa yksittäisellä kuulokkeella on 4,6 grammaa.

Kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.2 -yhteyttä. Mukana on myös multipoint-tuki, joka mahdollistaa kuulokkeiden yhdistämisen kahteen laitteeseen samanaikaisesti ja yhteyden saumattoman vaihtumisen näiden välillä. Jabra Elite 4:ssä on tuki pikaparitukselle Android- ja Windows-laitteiden kanssa (Google Fast Pair ja Microsoft Swift Pair).

Akunkesto kuulokkeissa yltää 5,5 tuntiin ja 22 tuntiin yhdessä latauskotelon kanssa aktiivisella melunvaimennuksella ja vastaavasti 7 ja 28 tuntiin ilman sitä. Kuulokkeista on myös mahdollista käyttää vain toista kerrallaan ja ladata samaan aikaan toista.

Täysi lataus vie 3,5 tuntia, mutta jo 10 minuutin pikalatauksella kotelossa kuulokkeisiin saa yhden tunnin lisää käyttöaikaa.

Kestävyydeltään kuulokkeet ovat IP55-luokitellut, eli kestävät käytännössä vesiroiskeita.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan tavanomaiseen tapaan kolme eri kokoa korvakäytävän sulkevista tulpista.

Jabra Elite 4 -latauskotelo painaa 33,4 grammaa. Sen lataus käy USB-C-liitännän kautta.