HMD Global julkisti uudet täyslangattomat Nokia Power Earbuds Lite -kuulokkeet ja langattoman Bluetooth-kaiuttimen

Uusien edullisen hintaluokan älypuhelinmallien Nokia 2.4:n ja Nokia 3.4:n lisäksi HMD Global on julkistanut tänään myös uudet täyslangattomat kuulokkeet sekä langattoman kaiuttimen.

Uudet täyslangattomat Nokia Power Earbuds Lite -kuulokkeet laajentavat Nokia-kuulokkeiden valikoimaa, ja ovat edullisempi vaihtoehto aiemmille Power Earbuds -kuulokkeille.

Nokia Power Earbuds Lite -kuulokkeiden maailmanlaajuinen keskimääräinen suositushinta on 59,90 euroa, ja kuulokkeet ovat tulossa saataville lokakuussa.

Kuulokkeissa on 6 millimetrin kaiutinajurit.

Kuulokkeet tarjoavat yhdessä latauskotelon kanssa jopa 35 tuntia kuunteluaikaa. Latauskotelon sisältämä 600 milliampeeritunnin akku on pienempi kuin Power Earbuds -kuulokkeissa, joissa kuunteluaika latauskotelon kanssa yltää jopa 150 tuntiin.

Power Earbuds Lite -kuulokkeiden latauskotelon lataaminen hoituu USB-C-liitännällä.

Nokia Power Earbuds Lite.

Nokia Power Earbuds Lite.

Nokia Power Earbuds Lite -kuulokkeet eri väreissä.

Nokia Power Earbuds Lite -kuulokkeet eri väreissä.

Myös Power Earbuds Lite -kuulokkeet ovat kestävyydeltään IPX7-luokiteltu, eli ne kestävät upotuksen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Kuulokkeiden värivaihtoehtojen kerrotaan saaneen inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta.

Myös aiemmista Power Earbuds -kuulokkeista esiteltiin tänään kaksi uutta väriä, Polar Night ja Fern.

Nokia Power Earbuds -kuulokkeiden uudet värit.

Nokia Power Earbuds -kuulokkeiden uudet värit.

Uusi Nokia Portable Wireless Speaker puolestaan laajentaa HMD Globalin Nokia-tuotevalikoimaa langattomiin Bluetooth-kaiuttimiin.

Nokia Portable Wireless Speaker on pienikokoinen kaiutin, joka tarjoaa täydellä latauksella 4 tuntia kuunteluaikaa. Kuulokkeessa on myös mikrofoni puheluja varten. Yhteys paritettuun laitteeseen hoituu Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Kaiuttimessa on 800 milliampeeritunnin akku, ja se painaa 164 grammaa. Mitat ovat 86 x 86 x 50 millimetriä. Latausliitäntänä on Micro-USB.

Kaksi Nokia Portable Wireless Speaker -kaiutinta on myös mahdollista liittää pariksi, jolloin käyttöön saa stereoäänentoiston.

Nokia Portable Wireless Speaker on tulossa saataville marraskuusta alkaen, ja sen keskimääräinen maailmanlaajuinen suositushinta on 34,90 euroa.