Garmin-uutuus Instinct Crossover yhdistää analogisen kellon ja älykellon

Garmin on täydentänyt älykellojen mallistoaan uudella Instinct Crossoverilla.

Kyseessä on uutuus sekä kosketusnäytöllä että analogisilla viisareilla.

Garmin Instinct Crossover on älykellomallisto, joka soveltuu aktiiviseen elämäntyyliin ja perinteisiin kelloihin mieltyneille. Analogisten, perinteisten viisarien ohella käytössä on kosketusnäyttö, joka aktivoituu paneelia napauttamalla.

Instinct Crossover -uutuudesta julkaistaan yhteensä kolme versiota. Standard-perusmallin ohella saatavilla on Solar, joka nimensä mukaisesti sisältää myös aurinkopaneelin käyttöajan pidentämiseksi. Kolmas vaihtoehto on erikoisominaisuuksilla varustettu Solar – Tactical Edition.

Koko kolmikko on 10ATM-luokituksen mukaisesti vesitiivis, ja kestävyydestä todistaa armeijatason MIL-STD-810-luokitus. Käytössä on myös Garminin RevoDriveksi nimittämä teknologia, joka palauttaa kellon oikeaan aikaan myös kovien iskujen jälkeen.

Viisarit siirtyvät pois tieltä älykello-ominaisuuksia käytettäessä.

Garmin lupaa Standard-versiolle lähes kuukauden mittaisen käyttöajan älykellotilassa ja 110 tuntia GPS-käyttöä. Aurinkopaneelein varustetut versiot toimivat yhdellä latauksella jopa 70 vuorokautta tai käytännössä rajattomasti yksinkertaistetussa käyttötilassa, mikäli olosuhteet vain ovat sopivat.

Instinct Crossover -älykellojen käyttöaika on hyvin pitkä.

Instinct Crossover -uutuudet tukevat myös Garminin tuttuja terveys- ja aktiivisuustoimintoja sykemittauksesta unenseurantaan ja stressitasosta monipuolisiin harjoittelutiloihin. Myös Garmin Pay -lähimaksaminen on saatavilla.

Garminin uutuudet ovat nyt tilattavissa yhtiön verkkokaupasta. Instinct Crossover Standard maksaa 569 euroa, aurinkopaneelilla varustettu Solar taas 619 euroa. Paneeleiden ohella monia lisätoimintoja, kuten niin kutsutun tappokytkimen ja piilotetun käyttötilan, sisältävä Tactical Edition maksaa 669 euroa.

Artikkelin julkaisuhetkellä toimitusten ennakoidaan alkavan 5-8 viikossa.