DJI julkisti alle 249 gramman painoisen Mini 3 Pro -dronen

DJI on esitellyt uuden pienikokoisen kuvauskopterin.

DJI Mini 3 Prossa on myös kalliimmista koptereista tuttuja ominaisuuksia.

DJI Mini 3 Pro on kiinalaisvalmistajan viimeisin kuvauskopteri, joka akkuineen painaa vain 249 grammaa. Kopteri taittuu kokoon, minkä vuoksi se on erinomainen valinta paljon liikkuvalle harrastajalle, DJI kuvailee.

Pienikokoinen kopteri painaa vain 249 grammaa.

Kopterissa on uudenlainen rakenne, joka tekee siitä aerodynaamisemman parantaen myös lentoaikaa. Yhdellä akulla Mini 3 Pro pysyy DJI:n mukaan ilmassa 34 minuuttia tai jopa 47 minuuttia erityisen säästötilan avulla.

DJI Mini 3 Prossa on 1/1,3-tuumakoon kamera f/1.7-aukolla ja tuella 4K-videoille 60 ruutua sekunnissa. Valokuvia kamera vangitsee jopa 48 megapikselin tarkkuudella.

Kopteri taittuu kasaan kuljetusta varten.

Mukana on myös tuki kuvaustavasta ja -tarkkuudesta riippuen jopa nelinkertaiselle digitaaliselle zoomille sekä HDR-videokuvaukselle 30 ruutua sekunnissa.

Mini 3 Pro on ensimmäinen DJI:n Mini-mallistoon kuuluva kopteri, jossa on kolmeen suuntaan aktiivinen estetunnistus. Kuvattaessa kopteri tarkkailee jatkuvasti mahdollisia esteitä edessä, takana ja alla etsien automaattisesti turvallisimman mahdollisen reitin.

Mini 3 Pron ennakkomyynti on nyt käynnissä DJI:n verkkokaupassa. Ilman ohjainta kuvauskopteri maksaa 759 euroa. Tarjolla ovat myös DJI RC-N1- tai DJI RC -ohjaimella varustetut paketit 859 tai 1 029 eurolla.