Audio-Technicalta uudet täyslangattomat nappikuulokkeet - kotelon UV-valo tappaa bakteerit

Audio-Technica on esitellyt uudet täyslangattomat nappikuulokkeet.

ATH-TWX9 suojaa samalla bakteereilta.

Japanilaisvalmistaja Audio-Technica juhlistaa 60-vuotista taivaltaan uusilla ATH-TWX9-kuulokkeilla. Kyseessä on täyslangaton nappikuulokevaihtoehto IPX4-luokituksen mukaisella roisketiiviydellä, aktiivisella taustamelunvaimennuksella sekä valmistajan erinomaisiksi kehumalla äänenlaadulla ja puhelukokemuksella.

Kuulokkeiden suositushinta on 319 euroa.

Kuulokkeiden erikoisuus on kuitenkin latauskotelo. Kotelossa on tehokas UV-valo, joka suorittaa noin 70 sekuntia kestävän puhdistusoperaation aina, kun kuulokkeet asettaa paikoilleen. Erikoisominaisuus tappaa bakteerit, mikä osaltaan auttaa estämään tautien leviämistä.

Latauskotelon tukemana ATH-TWX9-kuulokkeille luvataan 18,5 tunnin mittaista käyttöaikaa. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteydet sekä tuki Amazonin Alexan sekä Googlen Assistantin äänikomennoille, pelaajille tarkoitetulle lyhyen viiveen tilalle ja langattomalle lataukselle (Qi).

Käytettävissä on myös pikaparitus (Android), minkä ohella kuulokkeet voi yhdistää samanaikaisesti useaan laitteeseen saumatonta käyttöä varten. Myyntipakkaus puolestaan sisältää kuulokkeiden ja kotelon ohella peräti 12 erilaista silikonitulppaa, joista kukin voi valita mieleisensä.

Audio-Technican ATH-TWX9-kuulokkeet voi nyt tilata Audio-Technican verkkokaupasta. Suositushinta on 319 euroa, ja musta on ainut värivaihtoehto.

Hiljattain Audio-Technica esitteli myös puiset kuulokkeet, joiden suositushinta on peräti 3 000 euroa.