Apple esitteli myös liudan uusia Beats-kuulokkeita AirPods-tekniikalla

Uusien iPhone- ja Apple Watch -julkistusten lisäksi Apple esitteli keskiviikkona uudet langattomat AirPods-kuulokkeet, joiden sydämenä sykkii Applen itse suunnittelema W1-piiri. Samainen piiri löytyy myös Applen Beats-brändin uusista kuulokkeista. W1:n ansiosta kuulokkeet on helppo yhdistää iPhoneen, ja iCloud-tilin kautta kuulokkeet rekisteröidään myös Apple Watchiin, iPadiin ja Maciin. Lisäksi uutuudet sisältävät nopeaa latausta tarjoavan Fast Fuel -ominaisuuden.

Powerbeats 3 on uusin versio Beatsin Powerbeats-sarjassa. Istuvuutta on parannattu aiemmista malleista ja akkukestoa täydellä latauksella riittää 12 tuntia. Viiden minuutin pikalataus antaa virtaa vaikkapa tunnin mittaisen treenisession ajaksi. Powerbeats 3:n myynti alkaa myöhemmin syksyllä ja suositushinta on 199,95 euroa.

 

BeatsX on uusi, edullisempaan päähän asettuva Beats-malli. Akkukestoa on parhaimmillaan kahdeksan tuntia, ja viiden minuutin latauksella soitto jatkuu kaksi tuntia. 149,95 euron hintaiset kuulokkeet tulevat myyntiin myöhemmin syksyllä.

 

Beats Solo3 on uusin versio Solo-malleista. Mukana on helpon parituksen tarjoava W1-piiri ja peräti 40 tunnin akkukesto täydellä latauksella. Fast Fuel -pikalataus antaa viiden minuutin latauksella kolme tuntia käyttöaikaa. Solo3 on nyt tilattavissa ja suositushinta on 299,95 euroa.