Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Xiaomin julkistamaton edullinen Redmi 10 -älypuhelin paljastui verkkokaupasta - varustettu 50 megapikselin pääkameralla ja suurella akulla

Redmi 10 tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia edulliseksi älypuhelimeksi.

Xiaomin vielä julkistamaton edullisemman hintaluokan Redmi 10 -älypuhelin on yllättäen paljastunut singaporelaisen Courts-verkkokaupan kautta. Tarkat tuotekuvat ja kattavat tekniset tiedot listattiin kaupan sivuilla liian varhain, ja sittemmin poistetut tiedot ovat tallessa esimerkiksi /Leaks-sivustolla.

Xiaomi ei ole vielä lainkaan vihjannut, milloin Redmi 10:n julkistus on tapahtumassa, muitta todennäköisesti se tulee tapahtumaan ainakin elokuun aikana.

Redmi 10:n hinnaksi verkkokaupassa on mainittu 249 Singaporen dollaria, joka on alle 160 euroa. Tähän hintatasoon nähden Redmi 10 tarjoaa varsin kilpailukykyisiä ominaisuuksia.

Redmi 10:ssä on verkkokaupan tietojen mukaan 6,5 tuuman IPS LCD -näyttö Full HD+ -tarkkuudella ja 90 hertsin virkistystaajuudella sekä takana suurikokoisessa kamerakohoumassa neljä kameraa, jotka ovat suuren 50 megapikselin tarkkuuden pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makro- ja syvyyskamerat. Näytön yläreunan keskellä reiässä sijaitseva etukamera on 8-megapikselinen ja sormenjälkilukija on sijoitettu virtapainikkeeseen puhelimen oikealla kyljellä.

Kyse Redmi 10:ssä on 4G-älypuhelimesta. Järjestelmäpiirinä on 12 nanometrin prosessilla valmistettava MediaTek Helio G88, joka koostuu kahdesta 2,0 gigahertsin ARM Cortex-A75 -ytimestä ja kuudesta 1,8 gigahertsin ARM Cortex-A55 -ytimestä sekä ARM Mali-G52 MC2 -grafiikkasuorittimesta.

Järjestelmäpiirin rinnalta löytyy 6 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. 5 000 milliampeeritunnin akun osalta tuettuna on 18 watin pikalataus. USB-C:n lisäksi Redmi 10:ssä on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Redmi 10:n mitat ovat 162 x 75,3 x 8,95 millimetriä. Puhelimen värivaihtoehtoja ovat sininen Sea Blue, valkoinen Pebble White ja harmaa Carbon Gray. Takapinta puhelimessa on muovia, ja näyttölasina on Corningin Gorilla Glass 3.

Käyttöjärjestelmäversiona on Android 11 osana MIUI 12 -ohjelmistoa.

Redmi 10:n paljastuneet eri värivaihtoehdot.
Redmi 10:n paljastuneet eri värivaihtoehdot.
Redmi 10:n yläpäässä on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja pohjassa USB-C-portti.
Redmi 10:n yläpäässä on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja pohjassa USB-C-portti.