Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Xiaomi järjestää tuotejulkistuksen 15. syyskuuta - tulossa voivat olla Mi 11T -sarjan älypuhelimet ja muuta

Xiaomi on kertonut järjetävänsä uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden keskiviikkona 15. syyskuuta.

Tarkemmin Xiaomi ei ole vielä lainkaan vihjannut mitä on tulossa, mutta ennakkohuhujen perusteella luvassa voi olla esimerkiksi uusien Mi 11T -sarjan älypuhelinten globaali julkistus. Samalla on mahdollista, että myös esimerkiksi Kiinassa jo julkistetut Mi Pad 5 -tabletit esitellään myös globaaleille markkinoille.

”Lupaamme, että tämä on jännittävä hetki kaikille teille!” Xiaomi pohjustaa toistaiseksi tulevaa tilaisuuttaan ja kertoo, että tulossa on ”erittäin mielenkiintoisia tuotteita” osana noin 70 minuuttia kestävää virtuaalitilaisuutta, joka lähetetään YouTuben, Facebookin ja Twitterin kautta.

Xiaomin tulevista Mi 11T -sarjan älypuhelimista on huhuttu runsaasti viime aikoina. Tulossa voi olla ainakin kaksi mallia, Mi 11T ja Mi 11T Pro. Syksyllä 2020 Xiaomi toi markkinoille Mi 10T Pron, Mi 10T:n ja Mi 10T Liten.

Aiempien huhujen mukaan mukaan Mi 11T Pro voi sisältää 120 hertsin OLED-näytön, Qualcomm Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin sekä 5 000 milliampeeritunnin akun tuella 120 watin pikalataukselle.

Mi 11T:ssä puolestaan on huhutusti 20:9-kuvasuhteen ja 120 hertsin näyttö, MediaTekin järjestelmäpiiri sekä 64 megapikselin OmniVisionin OV64B -kennollinen pääkamera, 8 megapikselin Sony IMX355 -kennollinen ultralaajakulmakamera sekä 3x-telemakrokamera. Tarkasta järjestelmäpiiristä ei ole vielä vahvistusta, mutta kyseessä voi olla huhujen mukaan esimerkiksi OnePlus Nord 2 5G:stä myös tutusta ja varsin hyvän suorituskyvyn keskihintaluokassa tarjoavasta Dimensity 1200:sta. Aiempi paljastus kertoi myös vielä 5 000 milliampeeritunnin akusta 67 watin pikalatauksella.

Viime vuoden Mi 10T -mallien tavoin tämän vuoden Mi 11T -malleista odotetaan hieman aiempia Mi 11 -sarjan huippupuhelimia edullisempia. Niiden pitäisi siis tarjota runsaasti suorituskykyä kohtuullisella hinnalla.