Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Viimeisimmät vuotokuvat vahvistavat useita ominaisuuksia Xiaomi 11T:stä ja 11T Prosta - keskiviikkona luvassa mielenkiintoinen älypuhelinjulkistus

Xiaomi 11T ja 11T Pro tulevat tarjoamaan mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Xiaomin tulevat 11T-sarjan älypuhelimet Xiaomi 11T ja Xiaomi 11T Pro on nähty jo useampaan otteeseen aiemminkin ennakkoon vuotaneissa tuotekuvissa, mutta vielä ennen puhelinten keskiviikkona 15. syyskuuta globaalissa lanseeraustilaisuudessa edessä olevaa julkistusta vuodoille on yhä saatu jatkoa.

Nyt Twitterissä nimimerkki Snoopyn (_snoopytech_) jakamat viimeisimmät kuvat vahvistavat 11T-sarjan älypuhelinten teknisiä ominaisuuksia.

Muotoilultaan ja värivaihtoehdoiltaan Xiaomi 11T ja Xiaomi 11T Pro tulevat olemaan identtiset, mutta puhelinten suorituskyvyssä on merkittäviä eroja.

Xiaomi 11T Pro: Kuva: _snoopytech_ / Twitter.
Xiaomi 11T Pro: Kuva: _snoopytech_ / Twitter.

Xiaomi itse on jo virallisesti vahvistanut 11T Pron tukevan akun 120 watin pikalatausta, minkä lisäksi se on kertonut uudesta paremmasta päivityslupauksestaan – sekä 11T että 11T Pro ovat saamassa kolme merkittävää Android-versiopäivitystä sekä neljä vuotta tietoturvapäivityksiä.

Näytöllä listatut ominaisuustiedot uusissa kuvissa vahvistavat nyt Xiaomi 11T Pron sisältävän 108 megapikselin kameran ja 4K HDR10+ -videokuvauksen, 120 watin Xiaomi HyperCharge -pikalatauksen, AMOLED-näytön 120 hertsin virkistystaajuudella sekä Qualcomm Snapdragon 888 -järjestelmäpiirillä.

Xiaomi 11T:n osalta listatut ominaisuustiedot puolestaan vahvistavat myös 108 megapikselin kameran ja 4K HDR10+ -videokuvauksen ja 120 hertsin AMOLED-näytön mukautuvalla virkistystaajuudella, mutta eroina Xiaomi 11T Prosta MediaTek Dimensity 1200 -järjestelmäpiirin sekä 67 watin Xiaomi TurboCharge -pikalatauksen.

Xiaomi 11T: Kuva: _snoopytech_ / Twitter.
Xiaomi 11T: Kuva: _snoopytech_ / Twitter.

Xiaomi 11T Pron ja Xiaomi 11T:n välillä tärkeimmät erot näyttäisivät siis löytyvän nimenomaan suorituskyvystä, mitä tulee sekä laskentatehoon että akun pikalataukseen.

Snapdragon 888 on Qualcommin vuoden 2021 huippupiiri, ja Dimensity 1200 on toistaiseksi MediaTekin järjestelmäpiirivalikoiman kärkimalli. Suorituskyvyssä Snapdragon 888 on kuitenkin karkeasti 20-40 prosenttia tehokkaampi kuin Dimensity 1200.

Mahdollisista muista pienemmistä eroista esimerkiksi kameroissa Xiaomi 11T:n ja Xiaomi 11T Pron välillä ei ole vielä varmuutta. Yhteensä molemmissa takakameroita on kolme kappaletta ja etukamera sijaitsee reiässä näytön yläreunan keskellä.

Värivaihtoehdot sekä 11T:stä että 11T Prosta ovat harmaa Meteorite Gray, sininen Celestial Blue ja valkoinen Moonlight White. Molemmissa on myös tasainen näyttöpaneeli ja sormenjälkilukija sijoitettuna virtapainikkeeseen puhelimen oikealla sivulla.