Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi Windows 10 -puhelin tulossa Alcatelilta

Alcatelilta on luvassa uusi Windows 10 -puhelin. Nyt aiemminkin jo huhutun tulevan puhelimen myyntipakkaus on paljastunut Twitterissä julkaistussa kuvassa.

Kuva kertoo, että puhelin on ainakin Yhdysvalloissa tulossa myyntiin Alcatel Idol 4S -nimellä. Samaan puhelimeen on aiemmin viitattu myös Idol 4 Prona. Kuten vuotanut myyntipakkaus kertoo, tultaisiin puhelinta markkinoimaan virtuaalitodellisuuskäyttöön ja myymään yhdessä mukana tulevan VR-silmikon kanssa. Mobiili virtuaalitodellisuus on aiemmin ollut lähinnä Android-puhelinten päälle rakentunutta, joten tältä osin kyse on mielenkiintoisesta avauksesta.

Alcatel Idol 4S:n / Idol 4 Pron odotetaan muutenkin sisältävän huipputason ominaisuudet: 5,5 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, 21 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera, Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä 3 000 milliampeeritunnin akku. Puhelin tukisi myös Windows 10:n Continuum-ominaisuutta, joka mahdollistaa puhelimen liittämiseen suurempaan näyttöön pöytätietokoneen omaisesti käytettäväksi.

Tarkkaa tietoa Alcatelin Windows 10 -puhelinuutuuden julkistusaikataulusta ei ole.

Alcatelin puhelimet ovat olleet myynnissä myös Suomessa, Elisalla, joten sen uuden Windows-puhelimenkaan myyntiintulo täällä ei ole poissuljettua.

Microsoftin omien laitteiden sijaan Windows-puhelinmarkkinoilla on liikettä muiden valmistajien toimesta. Alcatelin uutuuden lisäksi toinen tämän vuoden Windows 10 -uutuus korkeammassa hintaluokassa on HP:n Elite x3.