Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi Fitbit Charge 5 -aktiivisuusranneke tulossa pian - kuvien jatkoksi paljastuivat nyt ominaisuudet

Googlen tätä nykyä omistamalta Fitbitiltä on tulossa lähiaikoina uusi Fitbit Charge 5 -aktiivisuusranneke.

Tunnettu vuotaja Evan Blass paljasti reilu viikko sitten oheiset kuvat Fitbit Charge 5:stä.

Nyt toinen vuotaja nimimerkillä Snoopy / @_snoopytech_ on paljastanut Twitterissä tietoa Fitbit Charge 5:n ominaisuuksista. Samalla Yhdysvalloissa uutuuden hinnaksi on kerrottu 179 dollaria. Euromääräisestä hinnasta ei ole vielä tietoa.

Fitbit Charge 5 tarjoaa pienikokoisen värinäytön ja molemmilla laitteen sivuilla on mahdollisesti varsin pitkät toimintopainikkeet tai kosketustunnistuksen alueet. Erilaisia värivaihtoehtoja kuvissa on nähty kolme kappaletta.

Uusien tietojen mukaan Fitbit Charge 5 tulee tarjoamaan 7 päivän akunkeston, vedenkestävyyden jopa 50 metrin syvyyteen asti sekä yhteensopivuuden Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Ominaisuuksia Fitbit Charge 5:ssä ovat muun muassa 24/7-sykemittaus, automaattinen aktiivisuuden seuranta, liikkumismuistutukset, 20 eri harjoitustilaa, harjoituksen intensiteetistä kertova kuvaaja sekä myös sisäänrakennettu GPS-paikannus. Mukana pitäisi olla myös tuki Fitbit Pay -maksupalvelulle.

Fitbit Premium -tilaajat saavat myös aktiivisuusrannekkeen kanssa käyttöön päivittäisen pisteytyksen virkeydestään, minkä lisäksi Fitbit Charge 5:n yhteydessä tarjolla on arvio päivittäisestä stressinhallinnasta sekä eri terveystiedot yhteen kokoava näkymä.

Toistaiseksi ei tarkkaan tiedetä, milloin Fitbit aikoo Charge 5:n julkistaa, mutta kovin pitkään sitä tuskin tarvitsee enää odottaa. Fitbit-aktiivisuusrannekkeiden valikoimassa Charge 5 tulee olemaan uusi perinteisempi vaihtoehto keväällä lanseeratun premium-mallin Fitbit Luxen jälkeen.

Fitbit Charge 5. Kuvat: Evan Blass.
Fitbit Charge 5. Kuvat: Evan Blass.