Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uudet täyslangattomat Nokia Go Earbuds+ -nappikuulokkeet paljastuivat testiraportin kuvissa

Markkinoille on luvassa pian melkoinen uusien langattomien Nokia-kuulokkeiden vyöry.

Nyt viimeisimpänä uudet täyslangattomat Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeet ovat paljastuneet Yhdysvaltojen viestintäviraston FCC:n tietokannan testiraportista, kertoo NokiaMob-sivusto.

Aiemmin TWS-201-mallikoodillisten Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeiden tulosta saatiin jo vihiä Bluetooth-tietokannasta.

Nokia-puhelimia myyvä HMD Global on tuomassa uudet kuulokkeet uudeksi laajennukseksi jo aiemmin useita erilaisia kuulokkeita käsittävään valikoimaansa.

FCC-testiraportin kuvat kertovat Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeiden designin olevan varsin sulavalinjainen, ja jossakin määrin kuulokkeet muistuttavat myös Applen AirPods Pro -kuulokkeita muodoltaan.

Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeet tukevat myös kosketustoimintoja.
Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeet tukevat myös kosketustoimintoja.

Lisäksi testiraportti vahvistaa kuulokkeiden mukana toimitettavan korvatulpat kolmessa eri koossa ja latauskotelon olevan varustettu USB-C-liitännällä. Kuulokkeet tukevat myös kosketustoimintoja.

Kuulokkeiden valmistaja on Binatone Electronics International Limited, joka on uusi yhteistyökumppani HMD Globalille Nokia-kuulokkeissa.

Nokia Go Earbuds+ (TWS-201) -kuulokkeet paljastuivat aiemmin Bluetooth-laitetietokannasta yhdessä Nokia Comfort Earbud+ (TWS-411W) ja Nokia Comfort Earbuds (TWS-411) -kuulokkeiden kanssa.

Lisäksi aiemmin myös FCC-testiraporteissa on nähty yksittäiset Bluetooth-kuulokkeet Nokia Clarity Solo Bud (SB-201) sekä Nokia Clarity Solo Bud+ (SB-501).

Yhä julkistamatta ovat myös jo toukokuun lopulla FCC-testiraportissa nähdyt Nokia Noise Cancelling Earbuds (BH-805) -kuulokkeet, jotka ovat varustettu aktiivisella taustamelun vaimennuksella ja joiden on odotettu sijoittuvan HMD Globalin Nokia-kuulokevalikoiman huipulle. Sen sijaan Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeissa kyse on todennäköisesti malliston laajentamisesta edullisemmassa hintaluokassa.

Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeiden mukana tulee kolme eri kokoa korvatulpista.
Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeiden mukana tulee kolme eri kokoa korvatulpista.
Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeiden latauskotelo on muodoltaan pyöristetty.
Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeiden latauskotelo on muodoltaan pyöristetty.