Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tehokas RedMagic 8 Pro -pelipuhelin näytönalaisella etukameralla julkistetaan 26. joulukuuta - uudet kuvat esittelevät mielenkiintoista muotoilua

ZTE:n alainen RedMagic-pelipuhelinbrändi on julkistamassa uuden Snapdragon 8 Gen 2:lla varustetun RedMagic 8 Pro -pelipuhelimensa Kiinassa 26. joulukuuta.

Aluksi RedMagic 8 Pron julkistus on tapahtumassa Kiinan markkinoille, mutta aiempaan tapaan uuttakin RedMagic-pelipuhelinta odotetaan myöhemmin myyntiin Euroopassakin brändin oman verkkokaupan kautta.

Nyt RedMagic 8 Pron kahdesta versiosta on julkaistu jo tarkkoja virallisia kuvia. Kuvat kertovat RedMagic 8 Pron olevan varustettu poikkeuksellisen kulmikkaalla designilla, joka eroaa tässä suhteessa jonkin verran edeltävistä pyöreälinjaisemmista RedMagic-puhelimista.

RedMagic 8 Pro tulee sisältämään näytönalaisen etukameran, ja loveton ja reiätön näyttö yhdistettynä hyvin pieniin reunuksiin näytön ympärillä, kulmikkaaseen muotoiluun ja tasaisiin sivuihin luo RedMagic 8 Prolle mielenkiintoisen kokonaisilmeen.

Lisäksi RedMagic 8 Pro on tulossa saataville myös läpinäkyvällä takapinnalla. Kuvissa on nähty versiot sekä karkealla mustalla että läpinäkyvällä taustalla. Läpinäkyvässä versiossa näkyvissä on myös pyörivä tuuletin, joka on varustettu RGB LED -valoilla.

RedMagic 8 Pron kaksi tyyliversiota.
RedMagic 8 Pron kaksi tyyliversiota.

Kolme takakameraa sijaitsevat allekkain horisontaalisesti keskellä takapintaa ja LED-kuvausvalo löytyy niiden yläpuolelta. Pelaamiseen RedMagic 8 Pron sivulta löytyvät myös olkapainikkeet.

RedMagic 8 Pro on paljastunut jo aiemmin myös Kiinan TENAA-viranomaistietokannasta.

RedMagic 8 Pro -puhelimet ovat varustettu Qualcommin tuoreella, 16. marraskuuta julkistetulla huippuluokan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirillä, Qualcommin mukaan peruslaskennan CPU-suorituskyvyssä Snapdragon 8 Gen 2 on jopa 35 prosenttia edellistä sukupolvea nopeampi, kun taas grafiikkasuorituskyky on parantunut jopa 25 prosentilla. Kaiken kaikkiaan Snapdragon 8 Gen 2 tarjoaa mukavan suorituskykyparannuksen aiemmasta energiatehokkuuden samalla myös kohennuttua.

RedMagic 8 Prossa Snapdragon 8 Gen 2:n rinnalta tulee löytymään jopa 16 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 1 teratavu tallennusmuistia.

Takana RedMagic 8 Pro sisältää viranomaistietojen mukaan 50, 8 ja 2 megapikselin kamerat, kun taas etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä. Akun osalta RedMagic 8 Prosta odotetaan kahta versiota, joko 5 000 tai 6 000 milliampeeritunnin akulla. Pienemmän akkukapasiteetin kanssa odotetaan tukea 165 watin pikalataukselle.

RedMagic 8 Pron mitat ovat 163,98 x 76,35 x 8,9 millimetriä ja paino 228 grammaa.

RedMagic 8 Pron takakamerat.
RedMagic 8 Pron takakamerat.