Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Paljastus: Applelta tulossa kolme uutta värivaihtoehtoa Beats Fit Pro -kuulokkeista - tältä ne näyttävät

Applen Beats Fit Pro -kuulokkeista näyttää olevan tulossa pian ainakin kolme uutta värivaihtoehtoa.

Apple julkisti Beats Fit Pro -kuulokkeet marraskuun 2021 alussa ja toi ne saataville myös Euroopassa tammikuun 2022 lopulla. Alkuperäisiä värivaihtoehtoja Beats Fit Pro -kuulokkeista olivat musta Beats black, valkoinen Beats white, salvianharmaa sekä kristallinvioletti.

Nyt 9to5Mac-sivusto kertoo löytäneensä Applen ohjelmistosta kuvan vielä julkaisemattomasta uudesta kevyen pinkistä värivaihtoehdosta nimeltään Mica. Lisäksi nimimerkillä Aaron esiintyvä Twitter-käyttäjä on jakanut animaatiot kahdesta muustakin rusehtavasta Beats Fit Pro -väristä, joiden nimet ovat Ochre ja Umber eli okra ja umbra.

Täyslangattomien Beats Fit Pro -nappikuulokkeiden suositushinta on 229,95 euroa. Kuulokkeissa on korvakäytävän sulkevat tulpat sekä lisäksi taipuisa siipipidike, jonka tarkoitus on pitää kuulokkeet tiivisti korvissa myös rajummin niiden kanssa liikuttaessa. Beats Fit Pro -kuulokkeet ovat varustettu Applen AirPods-kuulokkeista tutulla H1-piirillä ja sisältävät AirPods Pro -kuulokkeista tutun aktiivisen taustamelun vaimennuksen sekä sen vastakohtana ympäristön ääniä läpi päästävän läpikuuluvuustilan.

Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin Apple aikoo uudet Beats Fit Pro -värit esitellä.